smakensombaken.blogg.se

Det är inte dumt att leva.

Publicerad 2013-10-29 11:16:00 i Allmänt,

Jag känner mej som en kung när det gäller livet. Idag är en riktigt bra dag. Vi vaknade halv 8 (hoppas vi kan fortsätta så) och så badade jag Elina i 30 min, efter det drog vi ut runt stångång. Elina sover nu  och jag njuter av kaffe med vispad grädde till och en fugde bit. Jag äter som jag är i himmelen. Ägg till frukost, tonfisk till lunch och så slank det ner några frökex med brie ost på. Ikväll ska jag äta kyckling som Andreas tillagade häromdagen, med jordnötsmör, grädde och chasewnötter. Starkt och väldig god. 
 
Jag har gått ner 4 kg på 4 veckor. Det har stått still ett tag, varför vet jag inte och kom på mej själv att känna i helgen att jag skiter vilket för jag mår bra. Andreas har med tappat par kilo nu på 2 veckor (3 kg tror jag) Han tycker inte LCHF är lika lyxigt som jag. Gillar man bröd/pasta och inte är jätteförjust i fett, så är nog saknade större än som för mej som inte är åt det hållet. Fast han håller ut till jul har han bestämt. 
 
Snart kommer Theo hit. Syrran ska iväg på en grej och efter det så ska jag och Elina träffa Lennart på en fika. Det gör mej jätteglad för honom har vi inte träffat sen juli och nu har Elina vuxit till sej lite. Hon hade faktiskt gott upp 850 gram på en månad och 2,5 cm på längd. Vi får börja ge henne fast föda om vi vill men jag vill nog vänta tills hon är 5 månader och känna efter då. Hon ska äta fast föda hela livet sen så jag känner inte att vi behöver ha bråttom och enligt bvc är det inte nödvändigt med fast föda förens dom är 6 månader. 
 
Elina övar sej annars på att vända på sej. Hon har fattat men det är lite svårt det där i det sista med vändningarna. Hon är väldigt social fortfarande, gillar att pilla sej i huvudet (ser ut som en apa) och göra massa ljud av salivet i hennes mun. Fortfarande är händerna i munnen konstant och fötterna jätteroliga att hålla i. Det är svårt att sitta men hon älskar att stå (är jättestadig på det) Vi har köpt en jättefin bok om barns utveckling fram till 3 år. Den kan jag tänka mej låna ut till vänner som får barn i framtiden. Tingiling.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela