smakensombaken.blogg.se

Härliga fredag.

Publicerad 2013-10-04 10:06:10 i Allmänt,

Jag vaknade av ett samtal som var positivt, så jag är på väldigt bra humör. Kollade correns hemsida, vi är som jag har skrivit innan med idag. Såg att en tjej som jag gick föräldrautbildningen med som var beräknad samma dag som jag också fick samma dag. När vi var uppe och jag skulle föda så var det en kvinna som födde i rummet brevid, tänk om det var hon liksom? haha men nu låg vi på special b.b så mötte aldrig den här kvinnan, komiskt är det ändå.
 
Elina har varit jättehungrog dom här dagarna. Jag ammar henne varann timme. Det är lätt att lägga skulden på mej att det har med LCHF att göra. Jag har läst på jättemycket och bebisar får i sej kolhydrater i brödten ändå. Det finns även undersökning som visar att barn får mer energi/liksom mamman! Min syrra säger att det kan va så att hon är i en tillväxtperiod och när jag tittar på Elina tycker jag hon har växt mycket sista dagarna! häromdan vände hon sej på sidan och hon börjar intressera sej för att vilja kunna greppa. Misstänker även hon har tänder på gång med det är inte alls säkert då det är "förbjudet" att kolla i munnen på henne.
 
Idag mår både jag och Elina bra iaf. Igår mådde jag riktigt kasst precis som i tisdag. Att börja med LCHF innebär att man gör en avtänding på socker, vilket kan vara vädligt tufft för kroppen, biverkningar som trötthet, hjärtklappning, illamående, skakis, huvudvärk m.m. Strikt LCHF är under 20 gram kolhydrater per dag. En ammande kvinna rekomenderas 40-60 gram om dagan (vilket känns jättemycket för mej som är van vid att vara under 20) 
 
Jag har även bestämt att inte vara noll tolerant mot sötsaker. Det innebär att jag ska baka LCHF, har LCHF glass i frysen, mörk chocklad, nötter och tänker även unna mej en frukt ibland. Det som är farligt är inte att man unnar sej, utan det är sockermissbruket i sej som kan trigga igång ett -jag vill ha mer begär! 
 
Nåväl det här var kanske inte ett jätteintressant blogginlägg, men det är en del av mitt liv. Det är kul ändå att ni är så många ändå som läser! Idag ska vi träffa Theres på en fika och det är härligt väder. Ha en trevlig helg gott folk!
 
 
Ibland saknar jag mitt blonda hår men absolut inte luggen haha! Aldrig mer!
 
 
Första tagen -10, andre -09
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela