smakensombaken.blogg.se

Ur min vardag.

Publicerad 2013-10-09 16:02:23 i Allmänt,

Vilken lyx jag har. Elinas farmor är ute och går med henne för andra dagen den där veckan! Jag hade velat gå och träna men det här är första dagen jag är fri i från förkylning så det känns inte smart. Jag är jättetaggad för det är 3:e veckan nu jag inte har varit där. Även om det har glidit ur sanden så är det bara jag som kan välja om jag vill forsätta låta det vara så eller ta tag i saken!
 
Jag köpte ett par julklappar idag (jaja jag vet att det är för tidigt) Iaf den var en repa i den ena presenten. Först hade jag bara ångest och ville inte lämna tillbaka den. Kvinnan i butiken var jag rädd för när jag var liten och den där otrygga känslan i mig satt kvar idag. Lite efter många om och men så insåg jag precis som så mycket annat, att det är jag som väljer mina problem/situationer. Så jag lämnade tillbaka den. Jag ville förklara mig för hon hade ju slagit in den förut med inför jul men det är bara en onödig försvarsgrej man inte ens behöver!
 
Det där var ju inget direkt jätteproblem här i livet men ett exempel på en sak jag vill jobba bort i livet. Jag tror på ABC- som står för attytid, tro och val på svenska. Nu är jag långt i från att leva efter det men jag gör vad jag kan, när jag kan och det räcker.
 
Det är bestämt nu att jag ska sluta amma nångång snart. BVC sa att det inte hade min kost att göra att Elina inte får i sej tillräcklig. Jag har fått acepterat det jag inte kan förändra, det är att jag inte kan amma henne så länge jag vill. Märkte till och med att jag inte har tillräcklig med mjölk nyss när jag försökte pumpa då bröstet var som sten.
 
Igår kändes lyckan i hela kroppen på mig när jag badade Elina. Hon har upptäckt att det är hon som skvätter vatten och som hon skrattar! Det är häftigt att se att hon börjar kunna vända runt på sej och nästan greppa efter saker. Det är ungefär ett år sen vi fick veta att hon fanns därinne.
 
Såg en jättefin bild på mormor nyss. Även om Elina inte kom ut på hennes födelsedag så insåg jag nu att hon kom precis 3.5 år efter sista gången jag träffade mormor. Jag firade nämligen juldagen med henne -09. Vi pratade om att ses i början av Januari men det hann aldrig bli av. Hon lever fortfarande kvar i minnen stundvis och det är något väldigt fint. Att få ha minnen kvar någon man förlorat.
 
 
Ett bad från kanske augusti, skulle jag gissa på iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela