smakensombaken.blogg.se

Den ständiga frågan.

Publicerad 2014-12-15 12:29:36 i Allmänt,

Jag har Elina hemma idag. Jomen visst är det så att det är lätt att fråga sig när man ska och inte ska lämna pådagis. Men jag tänker att om jag hade haft lite feber och varit förkyld så hade jag velat va hemma som liten. Elina har 37,5 idag. I lördags kväll var tempen på 39 och i fredgas 38. Så jag håller henne hemma och visst märker jag allt att hon är tröttare och inte orkar leka på samma sätt som hon brukar. I morgon ska hon få gå iaf.
 
Har ni  haft en bra helg? Själv så har våran varit ganska lugn. Vi hade Molle, Coffe och Matilda här i fredags för vi julbakade lite. I lördags hände ingenting specielt. Theo ar här en stund medans Andreas hjälpte Tom och på eftermiddagen så var jag iväg och simmande. Igår var Andreas iväg och jag städade en del här hemma. På kvällen var jag iväg och tittade på Simone som hade uppvisning på sin drill. Vad stolt jag känner mej över henne.
 
På torsdag kommer Andreas hem och så ska han vara juledig. Kanske kommer han vara hemma i Lkpg i ett tag framöver. Det känns jättebra att få mer tid med honom. Jag ser fram mot att fira jul och jag ser fram i mot att vi ska fixa med köket i januari. Har pratat med Tom om att börja övningsköra igen fast i våran bil, Audin hehe man undrar  ju hur Andreas vågar? Det är kärlek och det är tillit. Nu har jag inte kört så mycket sista halvåret så vi får väl börja om igen. Mm.. detta år har varit bra och jag ser fram mot nästa.
 
Det är härligt att få vara mamma. Blir paff hur får det går nu med Elinas språk. Hon vill verkligen vara med och kommicera vädligt ofta. Hon har sagt par gånger nu: Jag är hungrig och det är henens andra mening förutom : vad gör hon/han/dom/. Mycket att hon sätter ihop och förstår. Ni ska veta att en 1,5 åring har ett väldigt bra minne. Två gånger har jag gått förbi vår port, när vi varit iväg, utan att gå in och båda gångerna har Elina skrikit in. Likandant så vet hon när vi är på sträckan härifrån och Gottfredsberg så är vi påväg hem till familjen Danielsson. Så jag ser mycket som växer fram i hennes utveckling nu. Tingiling.
 
Hela gänget bakar.
 
 
 

 
Elina fina.
 
Måste prova allt.
 
mys i soffan
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela