smakensombaken.blogg.se

Glada tankar.

Publicerad 2014-02-03 13:44:22 i Allmänt,

Hej på er hoppas ni har en fin måndag! Jag har precis lagt Elina och hoppas på att hon ska sova ganska så precis en timme. Det är öppen förskola på måndagar mellan 13-16 i närheten och klockan 14.30 brukar man ha sångstund på 30 min vilket är en trevlig aktivitet att göra när man är där.
 
Vi stack ner en sväng på stan nu på förmiddagen. Jag njuter av att vara frisk igen, att det är sol och plusgrader. Elina tyckte inte det var lika kul, framförallt inte när jag ville vara lite längre i affärerna och när nappen försvann på vägen hem. Så fort vi kom hem därimot vart hon jättenöjd. Det är inte jättekul att sitta i en vagn och glo och det är ju förståligt.
 
Det är egentligen inte så långt kvar till våren och den 7:e april börjar jag jobba igen, vilket känns bra! För ett år sen var min största längtan förutom till Elina var att få gå hem från jobbet. Det ger så mycket att få barn. Inte bara att man blir föräldrer, utan utveckling, kärlek, förståelse, tålamod, ängslan, längtan, nyffikenhet osv. Nu känner jag nya krafter inför att vilja jobba igen och dom där två månaderna jag var hemma innan Elina kom ut var nödvändiga. Jag gillar att vara hemma med Elina, det är ett jobb gjort på kärlek och det kommer ge Andreas mycket att få vara hemma med henne också.
 
Jag handlade en bok på stan idag om en kille som hette Kristian och gick bort den 17:e september i caner. Många av er har hört om honom. Jag har velat läsa den boken fast jag inte orkade ta in allt i hans blogg när jag läste. Då var Elina nyfödd så det var lite för tugnt men nu är jag redo. Det är härligt att läsa och jag läser ju gärna tunga, verklighetsböcker men även ibland deckare, tantsnusk, romaner osv. En bok jag vill tipsa er om som är väldigt fin är: En man som hette Owe. Så nu ska jag passa på att läsa lite iaf innan vi drar iväg. Tingiling.
 
Andreas klippte luggen lite väl kort på Elina.
 
 Söt är hon ändå vår fina ögonsten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela