smakensombaken.blogg.se

Hallo igen,

Publicerad 2014-02-26 09:38:53 i Allmänt,

Jag brukar inte ha datorn på om dagarna. Det är därför det dröjer lite innan jag bloggar ibland och så har jag annat jag pritoterar när jag väl får egentid, men nu vart jag sugen på att skriva ett inlägg så hej på er.
 
Elina sover, jag tar paus ifrån städandet. Hon är inte lätt att lägga. Vi får hålla på länge ibland att gå in och vända upp henne till rätta för hon ålar sig ner hela tiden till sängkanten. Flörtar, gnäller, står på sig, hon vill ju bara vara med men det hjälper inte.
 
I måndags testade vi att gå på en annan förskola tillsammans med en f.d arbetskamrat som också fått barn. Efter det drog jag och Elina hem till Diana, där vi käka lunch och umgicks. Barnen fick hälsa lite på varandra med, det var trevligt. På vägen hem så blev det spontant att Sara mötte upp oss vid sjukan och kom på en snabbfika hos oss innan hon skulle vidare. Det blev en social trevlig dag.
 
Igår var vi på babysim och helt ärligt så är det nu jag upplever det ger henne något att vara där. Elina plaskade allt vad hon kunde så det kändes bra i mej. I morgon ska vi till bvc. Det ska bli spännande att få veta hur lång hon har blivit och vad hon väger. Annars var det lugnt igår och tror det behövdes.
 
Vi har haft det bra annars. Livet rullar på med olika saker som händer. Idag ska vi till syrran. Vi har inte umgåtts så mycket, bortsätt att vi firade Theo och mamma för 1,5 vecka sedan. Har snackat med Sara om att gå på bio ikväll. Hon älskar lego och jag tecknad så ni kan ju kanske räkna ut vilken film vi ska se! och i morgon ska jag ut och äta med några vänner på kvällen så det känns kul att få göra lite annat (framförallt nu när jag inte kunnat träna heller)
 
På fredag ska vi gå och kolla på två styckna förskolor. Vi var och killa på 2 styckna i fredas, vilket var bra. Jag var inte så sugen på det först men det visade sej att dagiset jag ville ha inte kändes passande när vi var där. Dagiset jag inte trodde skulle kännas passande gjorde det, så nu ska vi kolla på två till innan vi ställer Elina i kö. I helgen ska jag övningsköra med. Tror att jag ska köpa lektioner på måndag om det känns bra efter det. Ja det är lite så det ser ut nu i livet. Ha det gott. Tingiling.
 
Elina leker med damnsugar sladden.
 
 På bushumör.
 
Tillsammans med Andreas innan 60-års kalaset i torsdags.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela