smakensombaken.blogg.se

Lite om utvecklingen med barnet.

Publicerad 2014-02-11 13:49:00 i Allmänt,

Barnet sover vilket hon alltid gör när jag bloggar. Vi har varit på babysim och det gick bra. Hon åt som en häst när vi kom hem, vilket hon har gjort de senaste dagarna. Jag tror att hon tar igen det hon inte åt när hon var magsjuk, det gör mej glad, trots det är jobbigt att vara uppe på nätterna igen så är det värt att hon kommer igen.
 
För en vecka sedan började Elina bli "mammig" och "pappig". Det är mest att hon ylar när man går utanför rummet, ska följa med överallt och gärna komma upp i famnen. Inte jämt men ofta. Läste häromdagen att det är vanligt i den här åldern, för det är en del av utveckligen och att det släpper efter ett tag.
 
Varje morgon när vi vaknar brukar jag slappa i soffan en stund medans Elina leker men nu har hon kommit på att hon kan lämna rummet, så igår hasade hon till andra sidan av lägenheten (i datarummet när det var mörkt) på bara några minuter och så hörde jag  henne yla, såklart, som en hundvalp. Hon är även upptäckt att det går att klättra upp på saker, så när Andreas lämnade förstärkaren åt sidan igår (vi har köpt ny) så tyckte Elina att det var bästa leksaken på länge.
 
Det är en härlig unge vi har fått, jämt glad och charmar ofta många överallt. I helgen när vi var klara på toaletten på biltema så var den en farbror som smilade upp jättemycket när hon såg Elina. Det gjorde min dag, att se hur hon har den effekten på folk och det är inte första gången, men just den farbrorn såg allvarlig och ensam ut, så det blev en extra stolt känsla i mig.
 
Utöver det så tränar jag på. Vågen vägrar gå under 60 kg men jag mår jävligt bra utav att träna, så jag har slutat bry mej om vikten och accepterat att det kanske där jag ska stå. Jag har också varit och övningskört i helgen tillsammans med Tom. Både lördag och söndag. Det gick ganska bra, tror jag. Fick träna på att växla upp till 2:an, 3:an, backa lite, samt använda blinkers vid svängningar. Nu dröjer det tyvärr ett tag innan vi kör igen men så kan det bli. Skönt att ha kommit igång iaf! Dags att göra annat men här kommer lite bilder. Tingiling.
 
I morse lekte vi klätterapa.
 
Förra veckan när vi fikade med Theres och Erik.
 
I en tröja som en vän till mej har sytt.
 
Somnades i vagnen efter ett besök hos Lotta och Bosse,
 
där Elina glatt undersökte Lottas hår.
 
Med pappa och spelar kort.
 
Hänger hos mamma.
Och slutligen, rån är gott!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela