smakensombaken.blogg.se

En dag i taget.

Publicerad 2014-06-22 10:42:20 i Allmänt,

Vad skönt det är när man tar en dag i taget. Lätt att planera massor så får man ångest när det inte blir som man vill. I fredags så gjorde vi det enkelt. Familjen kom, vi åt och sen spelade kub. Jag stack iväg på kvällen, sprang 5:an i Rydskogen. Tänkte springa nu i morse men var och är fortfarande jätteseg i kroppen, så vi får se om det blir av ikväll i stället.
 
Josefine och Krille kom igår eftermiddag. Vi fikade lite, dom fick en nostaligitripp genom att testa super nitendot. Coffe kom med sin kompis Pierre. Vi spelade ett spel som hette ryktet går. Elina gick runt och åt på rabarber som Josefine hade plockat, knäpp unge som tugga runt fast det var så surt. Kvällen avslutades med en film. Jag var helt groggy av trötthet redan vid 22.00 så fick lägga mig kvart i elva.
 
Lite tråkigt att dom åkte nu tidigt på förmiddagen. Vi skulle ha gått på ikano men det var smidigare som det blev nu. Förhoppningsvis ses vi nu på semesterna. Det märks att Elina gillar sin gudmor, hon satte sig på hennes resväska. Josefine hade upptäckt att Elina hade stoppat ner ett gosedjur i handväskan med.
 
Jag ska nog ta med Andreas och Elina på Ikea+ikano när han kommer hem från frisbygolfen sen iaf. Vi skulle behöva lämna tillbaka en madrass på Ikea. vår fina busunge ska faktiskt få en födelsedagspresent av oss. Jag har velat ge en sån till Elina redan när hon låg i magen för min tjejkompis gav sin dotter en sån. Det är en ring med bollar inte, inte jättestor men passande för en liten på 1 år.
 
Hoppas ni hade en trevlig helg gott folk. Nu ska jag spela lite tv-spel medans Elina sover. Har snart klarat mario. Måste köpa andra spel, har typ 5 men finns massor mer jag vill ha. Kommer lite bilder på allt möjligt här Tingiling.
 
Michelle på sin möhippa förra helgen.
 
Elina vår fina, hos sina kusiner.
 
Så här kul tyckte jag det var att vara utlåst och pissnödig häromdan.
 
Vattenmelonstårta, blev sådär, ska göra tårta på en muffinssmet på onsdag.
 
Elina  med blommor i sitt hår, hos sin moster, trött men nöjd.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela