smakensombaken.blogg.se

För att jag sa det typ.

Publicerad 2014-06-28 09:08:00 i Allmänt,

Jag sa till Andreas här om dagen att jag skulle göra ett undantag från LCHF idag för att äta en bit tårta på bröllopet och nu sitter jag här så pass förkyld att jag inte känner någon smak av mitt älskade morgonkaffe. Det trycker i huvudet och i bihållerna men ingen feber och tur är väl det för vi ska på bröllopet. Så många högtider jag och Michelle har missat av varandra, det här ska inte bli en av dom. Kan inte fatta att hon jag har sett som min lillasyter i 13 år faktiskt ska gifta sig idag. När vi var på möhippan gick det ju upp för mig att hon i mina ögon har gått ifrån en lillasyster skitunge till en mogen kvinna. Jag är stolt.
 
Elina skrikhals mår bättre. Det blev hon på tisdag eftermiddag/kväll. Vi bjöd in syrran spontant då på onsdagen och Andreas mamma. Först skulle vi haft öppet hus men då vi inte visste om Elina skulle bli bättre ställde vi in det. Elina blev glad av att få gäster. Jag gjorde en LCHF tårta som vart helt okey och vi hade kvällsfika senare så det blev mysigt.
 
I torsdag klättrade Elina upp i soffan för första gången och igår hade hon klättrar ner från sängen helt själv.  Hon är fortfarande inne i skrikarperioden. Jobbigt samtidigt så är det otolig mysig t.ex. när vi skulle försöka få henne säga sko och hon säger ko.
 
Bortsett att vi alla är förkylda, så tycker jag vi haft en bra vecka. Den har gått fort. Jag kände mig glad att jag fick min första ordentliga lön igår. Igår hade vi bott här i 6 månader och vi har tapserat, handlat möbler, inredning och ändå är det mycket man vill fixa, så det är kul att vi har en Ullared resa vi vill göra senare i höst och att båda kommer jobba. Elina ska börja dagis den 11:e augsti och det tror jag hon kommer älska. Känns som om vardagen kommer ha ett annat tempo och en annan rutin. Framförallt om Andreas får möjlighet att ligga ute och jobba. Innan dess ska vi ha en skön semester, som jag längtar till. Två veckor kvar! Tingiling.
 
Två halvfriska familjemedlemmar på Elinas födelsedag.
 
Av oss fick Elina denna badring med bollar i, som födelswdagspresent.
Snorig unge, vill vara nära kameran.
 
Tårtan jag gjorde, på en muffinsdeg.
 
Har inte bilder från förr men hittade denna på facebook från -05 i Ystad. Vi hade ätit äcklig pizza minns jag. Så svårt att fatta att jag har tyckt om att röka och på denna tid hade jag alltid mössa på huvudet. Michelle med sitt vackra hår, vi älskade kolla på desprete housewifes och äta godis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela