smakensombaken.blogg.se

Midsommar.

Publicerad 2014-06-20 07:54:28 i Allmänt,

Idag skulle mormor fyllt 91 år tror jag. Tänker på henne ibland fastän det är 4 år och 4 månader sedan hon dog. Det kommer upp i mig att det är synd att hon inte får träffa Elina samtidigt känns det som att hon faktiskt är med oss. Lilly sa faktiskt till mig att jag inte skulle ha så bråttom med att skaffa barn (när jag var 20), då väldigt många i släkten har skaffat innan 25 år och Elina kom när jag var 26 år. Lika gammal som mamma var när hon fick mig. Det är också komiskt att min mamma och hennes bror fyller samma dagar som mina syskonbarn. Det känns som jag an ha berättat det här förut!!
 
Hm... Annars är det ju midsommar idag. Elina vaknade nu tio över sex. Jag höll på att göra fröknäcke nu men hade råkat sätta på 225 istället för 125 så nu stinker det bränt. Ska baka LCHF- muffins, chockladbollar och en vattenmelonstårta. Igår skulle vi övningskört men jag ville inte. Hade spänningshuvudvärk och kände mej stressad. Kändes jättefel att säga nej, då det är viktigt och jag inte kört mer än 1 gång på 4 veckor. Fastän så har jag varit stressad av mig, så vi åkte till Ica Maxi för att få det gjort. Andreas och Elina fick stanna i bilen och idag kan jag konstantera att jag glömde en tredje del!!
 
Mamma och Jacob kommer hit. Tom kommer en stund, Sara slutar 14.00 och Tom börjar 16.00. Dom har jobbat om varandra nästan hela veckan! Tänkte vi skulle spela lite kub efter maten bara och sen hänga lite. Ska bli spännande och se hur vattenmelonstårtan. Båda mina syskonbarn vill jättegärna vara med och göra den. Här kommer vår snart 1 års resa i bilder, förra midsommar tog Andreas med mig till ett klippställe där vi badade, men inte ville Elina komma ut för den saken skull. Så som jag simmande den månaden dessutom! Trevlig midsommar!
 
 
Nyfödd
 
1 månad
 
Ca 2 månader.

3 månader.
 
4 månader.
 
5 månader
 
6 månader.
 
7 månader.
 
8 månader.
 
9 månader.
 
10 månader.
 
11 månader.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela