smakensombaken.blogg.se

Nu vad det dags igen.

Publicerad 2014-06-06 08:33:55 i Allmänt,

Åh vad jag stör mig på att jag sista dagarna bara gör för klent kaffe, fast jag tror jag har lyckas! Mm får göra nytt till min fina prins när han vaknar. Elina leker faktiskt själv nu, vilket är jätteskönt, för det går ju inte att jag ska vara med henne dygnet runt jämt. Hon gillar gärna att stå och dra i mej, i min tröja, i min klänning/morgonrock.
 
I tisdags tog hon fem steg men annars vill hon sällan mer än två. Jag känner inte att det är nån brådska att hon ska lära sig gå, när hon väl har lärt sig det kommer det bli full rulle, så ja allt får ha sin tid, även om jag gillar att se hennes utveckling framåt, såklart! Däremot har vi märkt att hon nappar upp språket, jag sa hej då till Andreas i förrgår och så hör man den lilla flickliga rösten svara, hej å. Spontant överaskad, jättekul.
 
Igår var vi på jobbfest. Det var skoj, tråkigt att så många inte kommer. Jag tycker att om man ses så sällan som vi gör, så är det ju trevligt om man kan. Fastän så kan jag förstå att alla inte känner behovet av att vilja ses och umgås. Jag därimot är nyffiken på mina kollegor och tycker det är skoj. Vi gick tipspromenad först, åt gott, spelade cub, sen samlades man och snackade lite. Kom hem halv tolv, somnade halv ett. Vaknade av Elina kvart i sju och fastän det var jag som skulle ha sovmorgon, så kände jag för att gå upp.
 
Kände också igår att jag var väldigt stark som höll mig borta ifrån socker, cigg och alkohol. Jag märkte att när jag inte åt godis, vart jag sugen på cigg och när jag ignorerade båda dom sugen vart jag till och med sugen på alkhol. Har inte druckit på två år och jag känner heller inte behovet av att göra det.
 
Sitter och ruvar på om jag ska ut och springa. Rätt så otaggad för det är jobbigt att springa. Jag har provat två gånger nu. Förra torsdagen sprang jag ca 5 km på 30 och i onsdags på 32 min. Då hade jag jobbat med. Den här gången har jag däremot inte träningsvärk. Tänkte variera springa med att simma och jag var faktiskt på tinnis i måndags.
 
Andreas ska med träna på förmiddagen. Sen kommer lillebror hit. Kanske vi ska fira nationaldagen i valla. Tänkte iaf spela minigolf. Ikväll funderar jag på att testa att göra köttfärsgratäng med bacon. Kanske ska jag prova att göra en LCHF paj. Vi får se. Kul att prova nya saker, när man väl tar tag i det. Nu ska jag hänga med Elina. Tingiling.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela