smakensombaken.blogg.se

På uppladdning.

Publicerad 2014-06-14 08:01:18 i Allmänt,

Vad trött hela familjen är. Jag vaknade nu kvart över helt slut och inte ens Elina har vaknat till än fastän klockan snart är kvart i 8. Jag ska iväg på lite hemlig uppdrag som jag ska berätta mer om som jag kan berätta nästa inlägg. Känns som det kommer bli toppenväder idag.
 
Den här veckan har varit en sån vecka då jag inte haft nån lust att jobba men det vände och kändes lättare när onsdagen kom. Det här egentligen inte hänt så mycket mer än vardagliga saker heller. Träffade vänner i måndags, i onsdags övningskörde jag med Tom. Vi har haft upphåll i 2,5 vecka. Gick delvis bra och delvis dåligt. Höll på två gånger att krocka då min bedömningsfråga inte riktigt var försiktig nog. Var barnvakt i onsdags, fick barnvakt igår. Kom hem efter ha varit borta i 14 timmar igår och fick inviga en del av mina nitendo spel.
 
I måndags simmande jag och i torsdags sprang jag. Min 4 eller 5:e gång i Rydskogen, runt 5 km. Första gången så kändes det som att jag hade blivit bättre med konditionen och starkare i kroppen. Fast det går inte fortare som jag vill men det är egentligen inte det som är huvudsaken.
 
Från förra helgen har Elina gått mer och mer. Igår när vi var hos Liselotte och hälsade på så lät jag henne träna på att gå med skor på. Så slår hon sig hit och dit hela tiden. Häromdan var det roligt för då var hon förbannad så visade jag henne själv i spegeln och då vart hon ju ännu mer förbannad. Nu har hon vaknat och sitter och sjunger. Hon skriker aldrig över att man ska ta upp henne, vilken känns bra. Det är likadant att hon för det mesta lyssnar när man säger till. Vår fina Elina, jag är så sugen på att köpa en klänning som jag har sett till henne på polarn och pyret. Det blir nog så kanske att hon får den. Vi brukar inte handla så mycket till henne men ibland är det kul att ge något. Ha en bra helg.
 
För par månader sen med älskade kusinerna.
 
och häromdan körde dom träningspass här hemma.
 
En bild från höstas.
 
och häromdan kunde hon ha hårspänne vilket var kul....
 
i ungefär tio sekunder, sen började hon efter denna bild veva fingret åt mig.
 
och denna funderar jag på att köpa till henne.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela