smakensombaken.blogg.se

Syrianskt bröllop.

Publicerad 2014-06-29 10:21:00 i Allmänt,

Vad vackra dom var igår Michelle och Marcel. Jag rös så att tårarna höll på komma när hon kom in där i kyrkan, så stolt jag kände mig. Det är starkt när man känt nån i halva sitt liv, att få se något så fint, fullt av kärkek. Försökte göra mitt bästa med fotandet och det gick sådär. Tur att man inte är anlitat som bröllopsfotograf, den saken är säker. Det var ett sagolikt bröllop.
 
Min förkyldning var något bättre med, fick tillbaka smak när vi skulle äta. Åt massa salta mandlar och provade massa nytt som var syriansk. Bröllopstårtan serverade dom efter ett nångong, då var jag och Andreas så trötta att vi åkte hem. Vi ser inte helt krya ut när man kollar på bilderna men som tur hade vi ingen feber. Vi satt med en av Michelles barndomsvänner Lisa och hennes pojkvän. Pratade allt mellan himmel och jord.
 
Mycket dans var det. Jag tänkte först att det bara var en stund hit och dit men oj vad dom dansade. Fick lära mig att dom kunde hålla på till 4-5 på morgornen. Vet inte när dom slutade då deras bröllop började tidigare än vad det brukar göra. Oftast brukar vigelsn vara kring sju på kvällen och den här var vid klockan fem. Det var kul, fastän jag dansade inte så mycket men lite ringdans och en tryckare med Andreas blev det.
 
Ska lägga in lite bilder här. Först kände jag skit hur ser jag ut när jag såg bilder på mig själv fastän kände jag att det fan kvittar. Man kan fan inte va snygg på alla bilder och ibland är minnen, ja just minnen. Dessutom så var ju trots allt två andra viktigare personer som skulle lysa igår haha tingiling
 
Här får dom bära krona på huvudet.
 
På väg ut från kyrkan.
 
Det kastas ris på paret.
 
Jag och Andreas, när vi kom till festlokalen.
 
Michelles närmsta vän här på jorden, fina Sabbe.
 
Paret dansar tryckare.
 
Jag och bruden.
 
En av alla ringdansar.
 
Så vacker, ni skulle sett håret också! Och imponerad jag var av att hon orkade dansa runt i dom där klackarna i alla timmar och bära på klänning.
 
Några av Michelles närmaste vänner, skulle fått med Agnes men hon gick precis när jag skulle fota!
 
Här har dom skurit i tårtan.
 
Och det firas med en drink.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela