smakensombaken.blogg.se

Ett passa på inlägg.

Publicerad 2014-03-20 20:02:00 i Allmänt,

Andreas spelar och vi ska se True Detective när han är klar och tänkte jag passa på att skriva ett inlägg här. Hoppas ni har det bra gott folk att de flesta av er har fått tillbaka på skatten som jag! I 2 år har jag skattat 1 procent mer och fått väldigt mycket pengar men förra året valde jag att ändra på det. Var helt inställd på att jag skulle hamna på noll eller minus men fick nästan 4 000 så det det kändes ju såklart jättekul. 
 
Igår var jag ute och övningskörde med Tom. Kändes mej lite illa till mods, då det är motig när jag inte kan allt på en gång och höll på att krocka gången innan. Så fort jag blir bättre så blir jag lite för säker i stället, så komiskt det kan vara. Idag körde jag med trafikskolan och han jag körde med tyckte jag skulle börja köra i bostadområde, för att få träning i det. Spännande! men jag är ganska nervös av mej bland andra bilar när det gäller vissa saker och märker att det släpper ju mer jag kör, så det gäller att se det från den ljusa sidan, ett steg fram, 2 tillbaka och kanske 3 fram igen.
 
Elina vår tjej, vad härlig hon är. Andras har lärt henne vinka, så nu vinkar hon hela tiden, hej vilt. Hon försöker härma när man sjunger imse vimse spindel, hon sjunger med, säger itta och försöker säga saker som man säger tydligt för henne. Hon blir arg när man tar ifråna henne saker, stänger dörrar, gillar inte borsta gaddar eller klä på sig. Om 5 dagar blir hon 9 månader och att hon har varit bebis är ett minne blott.
 
Läste en blogg för en stund sen om att hon ville filma hennes nästa förlossning. Av nån anledning, jag som varit anti (inte velat se moderkaka/huvud på Elina/ blod osv kände helt plötsligt att jag med vill ha det filmat! att ha som privat bruk förstås. Konstigt va? Jag som tycker allt med kropp är läskigt. Tror lite att jag känner så just nu för att det var så omtumlade för mej när hon kom att jag inte riktigt förstod och hängde med känslomässigt. Sen är det ju en av de största grejerna man gör.
 
Annars har jag börjat träna igen efter flera veckor förkyldning. Två styckna simpass, en på 1 timme och en på 45 min. Så har vi gått ån 2 dagar den här veckan, ut till Berga, fikat med Sara. Träffade ju Malin i måndags med. Bara Theres jag saknar och Malin S förstås. Andreas tränar mer. Båda han och jag har en app om mat och träning. Jag får i mej för mycket fett, så har slutat med grädde i kaffe. Andreas har köpt protinpulver som jag provade ikväll (banasmak) helt okey! Det var allt för mej! Tingiling.
 
I badet.
 
Med första rejäla bulan.
 
Hängades vid bordet.
 
Klättrandes i bokhyllan.
 
Och ja hon kan ju vara ganska monstersöt ibland med.

Kommentarer

Postat av: Linnéa

Publicerad 2014-03-23 16:42:25

Din header är otroligt fin!! :)

Svar: tack, läste i din blogg, den är trevlig :)
Nina Göransson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela