smakensombaken.blogg.se

Farlig blåst

Publicerad 2014-03-17 14:14:45 i Allmänt,

Jag fattade inte hur allvarligt det var med den här blåsten ute förens jag och Elina var ute på öppen fält nere vid ån och jag insåg om det skulle falla ner ett träd på mej, hade Elina åkt ner i vattnet. Vår vagn drar sej åt vänster nämnligen och jag hade ån på vänster sida om oss, samt kraftig blåst från höger mot vänster. Fick hålla med båda händerna på vagnen och ändå kändes det som om vi höll på att flyga iväg. Kände mej förbluffad över hur fåglarna gör för att hålla sej stilla på marken när det kändes som vi höll på att flyga iväg! Dessutom när det inte blåste så höll jag på att svettas ihjälp, jäklar vilket gymnastikpass, 1 tim 40 min.

Idag vill jag hissa att jag har fina syskonbarn. Dom säger så mycket roligt och Theo, hur intensiv han än är ibland så kommer det såna stunder man inser att man tycker han är finaste killen på jorden. Han satt jättefint i sin vagn igår kväll när vi skulle hämta Simone på dribblingen, i nästan 40 min satt han och gnällde inte fastän han var trött och hade tråkigt.

Dissen vill jag ge till osmidigheten kring toaletter här i Lkpg för oss, och ännu svårare är det om man har vagn. Gick på toa på Scandic men var ändå kissnödig sen i stan, tur att jag har mina extra föräldrar i stan som man kan gå till. För i stan är det med omöjligt att hitta toalett som dessutom ska va så pass stor att man får in barnvagn. En annan sak jag tycker är lustig är att alla barnavdelningar alltid ligger en trappa upp eller ner. Det gör ju att man får åka hiss och vissa hissar får man stå och hålla in knappen i , små trånga hissar, så kanske man har fler barn med sej.  Nä det gillar jag inte, bara HM som man kan komma in utan åka hiss till barnavdeldningen och detta har jag märkt i fler affärer!

Elina sover och vi ska ner på stan och träffa Malin sen. Kanske vi hinner en date med Theres innan vi får se! Här tänkte jag bjuda på lite bilder hur jag har sett ut genom åren. Jag har suttit och kikat nämnligen för sitter vid min gamla dator.

 
När jag fyllde 18 år (10 år sedan!!!)
 
Omkring 20 år.
 
22 år med Malin, aldrig mer lugg eller turkos ögonskugga!
 
23 år.
 
23 år också.
 

24 år.
 
25 åes dagen.
 
 
I många år har jag bytt hårfärg som andra byter underkläder! Det här är bara lite av allt. Nu har jag nästan bara tonat mitt hår sedan snart 4 år tillbaka. Är sugen på att bli blond. Inte missfärgat blond som på sista utan bara blond. Tingiling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela