smakensombaken.blogg.se

God morgon.

Publicerad 2014-03-28 06:53:00 i Allmänt,

Elina vaknade för 1,5 timme sen och jävlar vad hon kan sjunga i sin säng. Skriker gör hon sällan när hon vaknar men lalar, på väldens bästa morgonhumör. Jag kände mej helt överkörd när jag vaknade. Genomtäppt och ett tryck i bihålerna som går upp i huvudet. Visdomtänder och förkylning är en dålig kombination. Man blir ju väldgt påverkad när man har ont i munnen. När mina visdomtänder började växa för 4 år sedan, hade jag så ont att jag inte ville prata! Fy fan det var hemskt och jag som inte gillar värktabletter levde på dom länge. Hellre födda barn alltså.
 
Det är allas favrotidag idag, fredag. Andreas ska bara jobba måndag-en onsdag sen går han på sin pappa-ledighet. Han tog ledigt tors-fre för att han ska tatuera sej på torsdagen och tänkte han lika gärna kunde ta fredagen med. Skönt för då får vi par dar ihop innan jag börjar jobba igen. Jag har tänkt att börja 6 på morgonen, vilket jag vill! Bor ju så nära med så det känns bra.
 
Igår träffade vi min kollega Dzenna och hennes dotter Anissa. Elina är 10 dagar äldre än Anissa och dom har en del gemensamt och en del skillnader. Elina är mindre än Anissa t.ex. och hon är mindre Agnes som min andra kollega Nina fick 17 dagar innan mej (ändå var det 5 dagar mellan flickorna beräknat)
 
Därimot har dom en väldig fin sak gemensamt och det är att dom är sk "oplanerade". Dzenna var inte alls sugen på en 3:e då henne andra barn är äldre (7 och 9 år) men hon ångrade sig i sista sekunden, ni vet som man gör på film? och hennes man ville ju ha barnet såklart. Ännu mer komiskt för hon ville ha en tjej och fick höra att det var en pojke men så kom det en tjej. Gulligt eller hur? Saken är att man egentligen kan man inte säga oplanerade när man har ett val att göra abort, för i våra fall valde vi att behålla våra flickor.
 
Elina jag har ju berättat om att jag tog ett dagen efter piller! Jag ville ha barn men ville inte börja i den ordningen med Andreas. Men hon hade bestämt sig våran tjej och bra var ju det, för då bestämde vi ju att det skulle vara vi och nu är vi sugna på en till. Vi får se när/om det kommer en. Ska sluta med pillerna när dom tar slut, sen kan det ta tid innan kroppen får tillbaka rutinerna. Jag kände min kropp som en klocka och nu känns den som Alice i underlandet. Ett planerat barn kan ta tid på sej, min systerson tog 2 år på sej.
 
Allting har sin tid, eller?! I helgen ska vi fixa med lägenheten, köpa hatthylla. Ibland känns det som det aldrig tar slut med saker vi behöver fast det kommer lugna ner sej. Nu ska jag kolla på Nanny sen ska vi nog gå runt ån. Ser ut att bli härligt väder idag. Trevlig helg gott folk. Tingiling.
 
Anissa och Elina
 
Den här bodyn köpte jag till Elina igår.
 
Så här glada är vi här hemma <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela