smakensombaken.blogg.se

Här mår vi bra.

Publicerad 2014-03-10 15:40:30 i Allmänt,

Hej på er, här mår vi bra. Elina supenöjd att hon har upptäckt att det inte bara är i bokhyllan hon kan ställa sig upp utan lite överallt och nu vill hon träna sig på att gå när man håller i henne, så det går undan med.
 
Idag passade vi på att gå runt ån medans det var fint väder. Igår fick Elina ha vårjacka, vår mössan på, så himla söt hon blev ungen. Människor som har stora ögon brukar genrellt passa i att ha mössor på sig tycker jag.
 
Igår var jag ute och övningskörde med Tom för 4:e gången. Vi var nere vid industriområdet. Det gick både bra och dålig. Blev stressad av trafiken, hade lite svårt och veta hur jag skulle ligga med bilen, samt var inte tillräcklig snäv i svängarna. Tom fick handbromsa en gång. Samtidigt så börjar jag komma in och känna mej med växlandet och kopplingen tycker jag, Hoppas på att köra en gång med Tom innan nästa tid med körskolan som är den 20:e.
 
Det var en tuff vecka förra veckan. En del skit som hände och så höll Andreas och hans pappa på att måla om här hemma, så det gick inte och ha Elina på golven. Jag försökte hjälpa till med att måla ena dan men tyckte det var svårt. Men det blev en skön helg och det är nya tag som gäller. Nu ska jag göra ordning lite kaffe till mej och Andreas, kanske han vill spela lite skit gubbe med mej, och själklart är Elina med på ett hörn. Tingiling.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela