smakensombaken.blogg.se

älskade helg.

Publicerad 2014-11-01 17:08:00 i Allmänt,

Idag så började jag dagen med ett träningspass på simhallen. Efter det mötte jag upp Andreas och Elina och så badade vi med Elina i ca 40 min i den lilla basängen. Det kändes precis lagom och Elina somnade bilen efteråt för att sen resten av den här eftermiddagen vägrat sova mer. Vi var ute en sväng i Vidinsjö där jag köpte hello kitty figurer av en tjej. Elina älskar ju två figurer med hello kitty som finns hemma hos Sara. Nu har hon lekt med dom massor och kanske inte hela tiden men dom är helt klart uppskattade.
 
Ja alltså mer än så har det nog inte hänt idag. Först fick jag sova middag och sen Andreas. Mycket vila och det behöver vi. Jag som brukar ha svårt att varna ner, har lärt mig nu att använda mig lite av det jag lärt mig på yogan. När jag började träna i tisdags så kände jag mig väldigt stark inombords. Kunde inte sätta fingret på det men jag tror absolut det har med yogan.
 
På tal om träningen så har jag haft en sån enorm träningsvärk. Först tre dagar i armar och nu inne på min tredje värkdag i låren. Detta alltså på två pass! I morgon ska jag köra mitt fjärde pass denna vecka och hoppas värken släpper lite till iaf. Mitt mål är nu att styrke träna 2 dagar, simma en och yoga, eller att jag har yoga en och styrketränar fyra. Efter ha pratat med Andreas och tänkt lite så lägger jag också upp träningen annorlunda.
 
Innan kunde jag köra 10-20 min uppvärming, sedan 3 gånger 20 på styrketräning och avrunda med kondition. Men nu har jag bestämt att bara värma upp 5 min. Oftast så har jag cyklat till träningen från T1 och cyklar hem. Jag ska även lägga på mer vikt och gå ner på 3 gånger 12 eller 3 gånger 15. Provade idag och jäklar vad jag kämpade hårdare men det kändes bra. Andreas tränar ju mer nu ganska regelbundet och han har nörjat få synliga muskler så det är kul att se att hans dicseplin ger belöning.
 
Mitt mål med träningen är ju att jag ska bli starkare, delvis pga jobbet och sen önskar jag kunna börja springa igen, kanske till våren. Fick ju sluta med det då mina knän sa ifrån. Saken är den med att man mår ju bättre när man tränar. Jag kände att min träning dog ut då Andreas började ligga ute förste september. Jag har absolut inte haft ångest pga mitt uppehåll utan förstålse att jag inte orkat, då det är annorlunda att vara själv fyra dagar i veckan. Nu har jag också planerat jag ska köra ett benpass på mina luncher, tisdagar. Jag vill inte behöva skaffa barnvakt så fort jag vill träna och så känner jag att Elina behöver mig. Ska jag t.ex lämna och hämta Elina i Gottfredsberg efter jobb/dagis så tar det alldeles för lång tid. Hon är så pass liten också än och jag märker ibland att det inte är läge att tänka på mig själv i första hand och så är det när man skaffar barn.
 
På tal om att skaffa barn så fick min kollega en dotter som ska heta Vera nu i torsdags. Jättesöt tjej och jag tycker det är kul att se att dom fick henne precis fyra veckor efter att Anna och Björn fick deras son Felix. Det var nämnligen exakt 5 veckor mellan dom, beräknat. Innan tänkte jag att om vi skulle ge Elina ett syskon så skulle det vara trevlig att ge ett som kommer på våren. Nu tänker jag att hösten måste ju vara väldigt mysigt att få ett  barn med. Helt ärligt så bryr jag mig egentligen inte vilken månad nästa bebis kommer. Alla årstider har ju sina för och nackdelar att få barn på. Elina var det ju enkelt med kläder också men det var tufft för henne med värmen.
 
Nä nu ska jag gå och handla en grillad kyckling och potatisallad. Till lunch åt vi en sallad från Teddy´s. Dom h ar god käk där och så tycker inte jag det är dyrt med 114 kr för två sallader och två styckna dryck. Vid mitt jobb har dom en pizzeria med som tog 75 kr för en kebabsallad med bröd, dricka, frukt och sallad på sidan av, den inte bara billig utan god, så det stället rekommenderar jag med. Vet vet inte vad den heter men ligger vid tårtverkstan. Det är när man kommer längs ner på djurgårdsgatan och svänger höger. Ligger en tatueringstudio med. Tingiling.
 
För 7 månader sedan såg det ju ut så här i simhallen.
 
Vi har en hel del bilder med miner.
 
och vädligt charmigabilder.
 
En till med härlig min.
 
Det var gott att smaka på leksakerna.
 
eller ja gott att smaka på allt faktiskt...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela