smakensombaken.blogg.se

Bättre ångra det man gör än inte gör.

Publicerad 2014-11-14 12:17:12 i Allmänt,

Jag skriver med tjejkompis som detta att det är bättre ångra det man gör än inte. Det är tufft att våga i livet och jag imponeras av människor som gör det. Det var så jag tänkte när jag skulle flytta till Oslo. Min magkänsla sa mig att det skulle gå åt helvete med den flyttan men jag ändå borde prova. Jag mådde så jäkla dåligt när jag kom där ifrån men om jag inte hade gjort denna resa så hade inte jag och Andreas känt varandra idag. Mm 4 år sedan och jag ler när jag tänker på det.
 
Jag fick gå hem från jobbet idag. Först ville jag inte säga till någon vart jag har ont någonstans men sen blev jag arg på mig själv. Alla människor har underliv och det är ju inget skämmigt att säga att man har ont där nere. Nu står jag kanske inte och pratar med kunderna om det men jag tänker då fan inte vara tyst om det för att det ska kännas skämmigt. Nej jag har haft ont så in i helvete faktiskt, ont så jag inte knappt kan stå på två ben. Smärtan påminner mycket om issas men kommer bara en gång i månaden, då jag får min vecka. Så nu vet ni det med. Inga bullar i ugnen denna månad heller. På sätt och vis gör det inget då jag känner livet är härligt som det är och det är okey att vara sugen på en bebis. Nästan lite mysigt att bara få vara sugen och se fram i mot det. Sen är väl inte PMS lika rolig men helt klart hanterbart.
 
Iaf jag ska bara skriva det att om det inte vore för min syrra hade jag inte tagit tag i detta. Ni ska veta att när jag skulle föda Elina och sa till Sara att jag hade så ont som jag hade var det hon som sa åt mig att åka upp. För en månad sedan sa hon till mig att jag skulle söka för att jag hade ont. Nu har jag fått en tid om en månad. Alltså jag har så ont att jag inte kan stå still! När vi var på släkträff trodde dom jag var kissnödig och just då var det inte läge och säga att jag hade ont mellan benen. Men ni som läser vet nu och känns det inte passande behöver man inte vara här inne och läsa. Nä nu måste jag fixa lite. Har egentid, känns konstigt? hemma själv? händer ju så sällan att det knappast kan räknas. Tingiling.
 
 
Idag när jag tittade på Elina såg jag vad stor hon blivit. Hon kan ta på sig skor och mössa själv. Det är en av hennes stoltheter därför ligger skor och mössa lite var stans i denna lägenhet.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela