smakensombaken.blogg.se

Färdig.

Publicerad 2014-11-05 19:37:00 i Allmänt,

Jag känner mig helt färdig. Egentligen skulle jag vilja sätta mig på cykeln i 30 min men är helt färdig. Kom hem tio över fyra och ställde mig och lagade mat. Mat som jag annars gör som blir svag och nu super duper stark, men det är bra har jag hört... På tal om färdig så säger Elina det nu när hon är färdig vid maten, jättegullig. Häromdan satt hon och skrattade åt någonting i sitt rum och så hör jag henne säga: worlig, vilket är ett ord hon använder ofta nu med.
 
Elina tjatar väldig mycket om att få gunga nu. Hela tiden varje dag och hon tycker inte det är kul att vi går hem direkt efter dagishämting. Igår var det också tjat hela vägen från T1 till Gottfredsberg, vilket är 2 km. Tjat om gunga, om Theo och om napp. Det var jävligt tröttsamt när jag dessutom efter ha kommit hem till ytterdörren igen upptäckte att jag hade glömt mina nycklar hemma hos syrran, så det var bara att gå igen. Nästan 4 km. I regn med en trött Elina som behövde bada och sova.
 
Idag var yogan inställd, så nu har jag inte gått på två veckor. Funderar på om jag ska gå i morgon i stället men hade egentligen tänkt gå till gymmet och träna armar. Iaf så ska jag träffa Malin i morgon och det är på tiden då det är en månad sedan vi sågs. Det är så med många av mina närmsta vänner, vi ses liksom inte så ofta. 3 av dom har flyttat härifrån och de andra 3 närmsta blir nångång i månaden man träffar.
 
Jag har inga roliga bilder att dela med mig av idag heller. Jag orkar inte föra över från telefonen heller. Det tar så himla lång tid. Fattar inte varför, för så var det inte med iphone. Däremot är jag förövrigt super nöjd med samsung. Jag har faktiskt inte tappat den specielt ofta heller som jag trodde jag skulle göra då den är större och kanske en aning osmidigare för den som är ovan. Funderar på om jag ska unna mig en bit chocklad.. vi får se haha... Tingiling.
 
Ena vännen Sara som jag saknar. Hon fyller år snart och älskar batman. Inte helt oväntat för er att tröjan Elina har på sig är från Sara, i doppresent haha
 
och den här bilden älskar jag, därför det ser ut som dom är bästisar och att Malin är den roligaste Elina vet.
 
Det här är tredje vännen Josefine som jag saknar. Det här är första gången dom ses och jag minns att denna kväll ringde Malin och berättade att hennes morfar hade gått bort. R.I.P Levi, han var en mycket fin man.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela