smakensombaken.blogg.se

Hålligång.

Publicerad 2014-11-19 20:14:00 i Allmänt,

När jag väl ska börja göra saker så ska jag göra allt på en och samma gång. Höll med massor saker, bland annat koka nappar i en kastrull, ägg i en annan, frökex i ugnen, städa köket, göra ordnig för morgon dagen och så höll jag på att börja baka bröd. Då upptäckte jag förstås att de sista äggen vi hade hemma höll jag på att koka. Bra var väl det för egentligen orkade jag inte. Jag är så himla sugen att sätta upp lite julpynt med. Hade tänkt göra det idag så det blir lite mysigt när det kommer par vänner hit i morgon eftermiddag.
 
Idag har Michelle varit här och hon fyller 26 år idag. Vi har känt varandra i 12 år och hon är som den lillasystern jag aldrig fick i princip. Vi har varit ovänner i så många omgångar om så mycket onödig skit men också delat så mycket och har väldigt mycket fina minnen ihop. Vi hade en fin förmiddag ihop och sen när hon skulle jobba så gick jag och Elina på stan.
 
Jag lämnade henne hos Andreas farmor vid halv fyra, för att gå och träna. Det fanns absolut ingen lust men jag har bestämt mig att inte lyssna så mycket på vad lusten säger utan bara göra det. När jag väl är där och har börjat så kommer viljan igång och det är sälllan jag har ångrat ett träningspass, oväntat va?
 
Åh jag försökte verkligen fota Elina igår, då lilla Anna klänningen kom hem på posten. Elina ville inte ha klänningen på sig, då jag tror det berodde på att matrialet var annorlunda. Tycker inte någon bild gjorde henne rättvis för hon var verkligen 10 gånger gulligare i verkligenheten. Så klart tycker jag bilderna var fina men det är ju aldrig samma sak att fota med mobilkamera. Vi har ju en systemkamera så i efterhand kan jag ju undra varför jag inte tog den. Till en början gick hon runt med Anna i famnen och gungade henne men det blev inga bra bilder på det tyvärr.
 
Iaf jag ska nu lägga upp lite bilderoch ni kan jag se att vi är lite lika iaf jag och Elina. Jag själv tycker hon är för det mesta lik Andreas. Han är ju den finaste killen jag vet på jorden så för mig är det härligt att se honom i henne. Idag kunde jag verkligen känna att jag saknade Andreas. Det är inte bara en tanke utan en känsla att nån viktigt saknas. Förövrigt känns det bra att han är ute på jobb och det rullar på. Tingiling.
 
 Jag kanske 2-3 år gammal.
 
Elina leker med dockan.

kände igen Elinas min från min egna när jag var liten.
 
och ser även mitt leende i hennes här nedanför.
 
 
Elina skulle gunga Anna.
 
Undersöka sin docka.
 
Michelle fick läsa en och annan bok för henne idag.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela