smakensombaken.blogg.se

Två Ninor är lika med två vimsiga hönor.

Publicerad 2014-11-27 19:49:00 i Allmänt,

 Oj oj oj vilken vecka! Och den är inte slut än! Jag har ju fått en ny kollega Nina som jag har berättat om här på bloggen innan. Ja alltså vi har varit så himla vimsiga när vi har jobbat ihop. Moppskaftar som trillat av och sopskaft som går sönder, jag höll på riva ner grejer i ett kontor igår m.m, allmänt otursdrabbade båda två. Här hemma har oflytet fortsatt. Det började med i söndags att jag hade glömt stänga kylskåpet ordentligen då något var i vägen så det stod öppet i fyra timmar och så hade jag sönder en ljuslykta. Sedan så fick jag inte upp låset till min cykel så fick bära cykeln till en cykelaffär och det blev världens styr. Bara dagen efter fick jag inte dän cykelyset som jag brukar och rätt som det var gick den med sönder. Igår när jag dammsög fick jag röret rakt på tån, Elina slängde mat på mina nystädade golv och ikväll när jag skulle göra välling så ställde jag inte in den ordentligt i micron så först var det välling i hela micorn och sen i halva köket. Nä hörrni jag går och lägger mig. Och stackars Nina två får vara hemma med sina barn som blivit magsjuka. Dom var dessutom sjuka förra veckan så jag önskar verkligen jag var en häxa som kunde trolla.
 
Andreas är iväg med sina vänner. När han kommer hem ska vi mysa framför en serie. Jag känner verkligen nu att det är en rutin att han är borta i veckorna och tycker det är skönt. Skönt att sakna honom och skönt att han är hemma. Jag kan också känna att även om det är tufft med Elina ibland så hade det inte varit mindre tufft för att han hade varit hemma. Man måste ändå uppfostra fast det är såklart lättare att lasta av varandra. Jag är så tacksam att jag kommer iväg på luncherna och tränar och att Nina ska haka på.
 
Jag berättade för Nina idag att Elina inte såg riktig klok ut när Andreas klippte henens lugg för första gången i februari. Jag ska lägga upp bilder på hur hon såg ut och det är häftigt att se att hennes hår har vuxit så här mycket på tio månder. Ha en fin helg hörrni jag orkar inte skriva mer. Tingiling.
 
Alltså hon var ju bra gullig!
 
Eller hur?
 
och social började hon bli.
 
skulle med dammsugaren överallt.
 
och nu har håret vuxit så här mycket.
 
 
Vi får se när hon får klippa sig första gången. Kanske efter vår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela