smakensombaken.blogg.se

En dag i trädgårsföreningen.

Publicerad 2014-10-18 16:51:00 i Allmänt,

Det finns inga dåliga väder bara rätta kläder. Idag var vi i trädgårdsföreningen. Höll ta på Elina hennes rosa regnkläder men trodde inte på regn, vilket det sedan blev. Som tur hade hon ändå andra bra kläder på sig. Vi testade ha stövlar på henne och hon gick väldigt bra i dom. På dagis säger dom att dom gärna inte tar på barnen gummistövlar för dom tycker det är svårt för dom att gå i dom. Jag har precis som andra runt omkring tyckt det låter lite konstigt så ville se själv. På måndag ska jag säga till att hon ska ha dom på sig.
 
Vi var iaf ute i två timmar och tjugo minuter. Tog en kaffe också vid fiket som finns där. Nu ska vi laga fin käk här hemma och mysa. Ikväll är det -Så mycket bättre. Ska bli kul att se, framförallt Amanda Jensen, Ola Salo och Carola. Igår kollade vi på en film som vi hade blivit rekommenderade. Lucy, hette den. Ni vet när tiden bara flyger iväg för att filmen är så bra? Ja den är jättebra, så jag rekommenderar vidare.
 
Jag tog ett beslut att sluta med LCHF igår. Jag har varit konstant sugen på sött sedan jag började förste september. Kanske var jag starkare när jag var yngre, nu fixar jag det inte längre. Kommer så klart fortsätta äta nyttigt. Tack vare LCHF har jag ju lärt mig göra laxpytt, tonfiskbiffar, god pyttipanna som inte är jättefett men nyttigt. Har tänkt börja med fil på morgonen, vilket jag aldrig äter. Ska testa blanda chiafrån, krossade linfrön, med pumpakärnor, lite hallon och kanske en halv banan. Finns mycket nyttigt och gott man kan göra.
 
Det är jätteskönt att inte ha massa planer eller måsten denna helg. Gick en lång promenad i förmiddags. Det har varit mycket de senaste helgerna, vilket jag uppskattar väldigt mycket också förstås. Har haft lite tankar kring framtiden dessa dagar. Bland annat med körkortet. Bilen gick sönder så har inte kunnat köra, nu har jag lite tankar på hur jag ska göra. Samt har jag pratat lite med Andreas om han kanske är sugen på någon utlandsesa, kanske mars månad eller nått. Vi vill ju ge Elina ett syskon och det får ju komma när det kommer. Det vore ju härligt att få göra en resa innan dess för det är ju inte direkt första prioeteringen när man har ett spädbarn. Här kommer lite bilder från idag. Tingiling.
 
Nä Elina ville inte sitta i knä för en bild.
 
Jag och Elina gungar.
 
Jag busar med med Elina.
 
och hoppar lite.
 
Tycker denna blev fin fast Andreas blundar, kan verkligen se att Elina fått hans fina leende.
 
Elina älskar att gunga, såklart.
 
och ännu mer gunga.
 
Så här ser hennes andra regnkläder ut. Hon fick ju ha vintermössa idag med då den ena var borta och den andra i tvätten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela