smakensombaken.blogg.se

God kväll fredag.

Publicerad 2014-10-24 20:08:13 i Allmänt,

Veckan har gått väldigt fort. Kanske för att jag har varit väldigt trött eller kanske för att jag haft pussel att lägga på kvällarna när Elina har lagt sig, så tiden har rusat iväg. Hunnit med en hel del extra på jobbet, då jag haft en praktikant med mig. I måndags var han inte med mig och då lyssnade jag på ljudbok. Jag trodde inte jag skulle tycka om det men oj vad skönt det var att lyssna på något medans man städar. Man kan göra nöje av tiden på jobbet också. Klart att ibland är det ett jävla skitjobb att vara städerska men jag kan också tycka om det. Jag gillar ju att röra på mig, att se att blir rent och att kunderna blir nöjda.
 
Jag tycker, precis som så många andra att det är jobbigt att vi vänder klockan på söndagen. Hej 5 månaders mörker, ungefär. Däremot finns det mycket att se fram i mot. Finns en och annan resa jag skulle vilja göra inom Sverige innan året slut t.ex. och så ska det bli kul att få leka med Elina i snö, ser fram mot julen och så har vi pratat om att renovera köket i början av nästa år.
 
I morgon kanske vi ska åka till simhallen med Elina på förmiddagen. Dom sa till mig på baby sim att dom rekommenderar att man väntar tills barnet är 18 månader och Elina är 16 månader i morgon. Vet inte om det kan ha med deras kroppstempratur att göra? Förövrigt måste jag skriva det att hon är ju så otroligt gullig våran tjej. Igår tog jag på henne röd tröja och röda strumpor. Hon hade en rosa och en grön napp. Ingen av dom ville hon ha. Jag satte ner Elina på govlet och sa: Nu går vi till dagis men Elina gick till sin nappskål, där det låg sex andra nappar. Hon tog på två av sina röda och tog en av dom, sen var hon redo att gå till dagis. Vad härligt det är, denna utveckling som bara en förälder kan känna njutning av att få följa. Tingiling.
 
Världens finaste solstråle
 
och världens katigaste klätterr apa
 
och världens klängapa på sina kusiner.
 
och världens mest självständigaste.
 
Mitt pussel jag är på gång med.
 
och mannen i mitt liv, ger mej en pussbild.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela