smakensombaken.blogg.se

Hej bloggen.

Publicerad 2014-10-06 19:35:12 i Allmänt,

Oj vad dagarna har gått fort sen i torsdags. Jag var ju på make up store för sminkning då men valde faktiskt att bocka av min träff med vänner som jag hade på kvällen för att vara med Andreas och ladda för Ullared. Vi handla en jäkla massa på Ullared så klart, vi trodde att vi hade minst handlat för 3000 kr mer än vad vi hade. Jag tror man lär sig efter en gång vad som är bra och inte bra att handla där och ska man ha saker till hemmet, samt barnsaker så är Ullared jättebra. Jag provade att handla grok med, LCHF chips, dom var supergoda så ångrar att jag inte tog fler nu i efter hand.
 
Det har varit himla skönt att vara tillbaka på jobbet  idag. En sak är trist och det är att vikarier inte gör ordentliga jobb. Jag kan förstå varför det blir så men inte tycka det är okey för jag anser att är man vikarie ser man till att vara lite extra duktig för att man vill ha ett fast jobb. Det är ju trist för mig att komma tillbaka så har någon lämnat vagnen ostädat, toaletter som inte är påfyllda med varken papper, servetter, samt att mina kontor var jävligt dammiga. Så det är det ända som gör mig lite småsur, därför det är ofta såhär när man är borta, så får man ta den smällen när man kommer tillbaka.
 
Elina min fina tjej är i en utvecklingsfas med språket. Hon vill gärna lära sig och det ploppar upp ord och ord hela tiden och vissa ord blir renare uttalda med, som t.ex napp (innan sa hon nibben)  På vårdcentralen sa läkaren som upptäckte hennes påbörjan till öroninflammation att Elina är snabb i språket. Ibland tar det ju tid att fatta vad hon säger som när hon sa: hjälp mig och jag hörde inte. Ganska kul för jag säger varje gång Elina skriker att hon ska säga hjälp mig och så när hon försöker håller jag på att missa det. Ikväll badade jag tillsammans med Elina med, vilket också är väldigt givande. Jag får ju se hur hon leker och också leka med henne. Otroligt mysigt.
 
Till sist ska jag berätta för er om klassfesten. Jag skolkade ju rätt mycket i högstadiet så hade först inte tänkt att gå. Det var ett en oväntad kväll på många vis. Mötte otroligt många som jag har träffat senare i livet utan att veta. En kille kände igen mej från att jag jobbade på Ånestadskolan för par år sedan. En annan kille kom ihåg mig från att vi bodde på kullagatan förra året, (då hans tjej bodde över oss) Sedan var det en tjej som jag sprang på nyligen. Hon är lillasyster till Andreas barndomsvän. Sen var Sari där en kvinna som jobbar på ungdomsmottagningen, där Liselotte jobbar som är bonusmormor till Elina. Tills sist så var det även en tjej som kände killen jag kände som dog i april. Hon kom fram och frågade mig hur jag kände honom då hon mindes mig från bergravningen. Det blev väldigt känslosamt för mig, då jag även var i en nostalgitripp från mina tonår.
 
Till sist bestämde jag mig för att röka och drick vin med. Vilken kändes bra. Jag vet att jag aldrig kommer att börja röka igen om det inte händer en jävla kris. Känns jätteoverkligt men ibland finns det delar med en nostalgitripp som gör att man tar dom beslut man tar och rökandet är precis som när man äter och dricker, en social sak som många gör ihop.
 
Igår var vi ute i skogen, jag, Lotta, Marie och Carro med vilken var jätteskönt, fast lite sur blev jag på att vi knappt hittade några kantareller. Nä nu orkar jag inte skriva mer. Tingiling.
 
 

 
 
 
Denna är från Ikea men resten är från Ullared.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela