smakensombaken.blogg.se

Hujjeda mig.

Publicerad 2014-10-14 18:47:00 i Allmänt,

Ja alltså det är ju inte ovanligt att jag börjar ett inlägg med att skriva att jag är trött. Tisdagar är den minst omtyckta dagen på veckan. Jag brukar vara relativt pigg på måndagar och favoritdagen är faktiskt torsdag. Delvis för att jag gillar se fram mot helgen och Andreas kommer hem. Det brukar också hända saker på torsdagar. Inte denna iofs. Skulle ha haft tjejträffen ute i J-lund men några av dom var sjuka och så behöver jag jobba över. Får hit Liselotte på fredag, som jag har känt i halva mitt liv. Hon har blivit som en extra mamma för mig.
 
Jag har haft en praktikant på jobbet de sista tre arbetsdagarna. Så kör vi massa extra grejer. En ung kille faktiskt, så vanligt med tjejer i städbranschen, så det är kul när det bryter av. 1:e november kommer en tjej som ska gå på Mikaelas schema, hon heter Nina och har en dotter Agnes som är 18 dagar äldre än Elina. Det ska bli kul, för hon är trevligt och duktig. Hoppas inte vi kommer behöva vabba samtidigt bara. Det är tufft med småbarnsåren, alla säger det. Skönt för kunderna är väldigt förstående och många har ju barn. Annars kan jag känna att det känns så slarvigt av en när man är tvungen att vara hemma på det här sättet. Elina däremot verkar väldigt frisk nu och det är skönt, skulle uppskatta att få arbeta en hel vecka.
 
Igår var Malin här. Vi ses för sällan så nu har vi sagt att vi ska försöka ses en gång innan oktober är slut, annars måste vi ses första veckan i november. En bra deal. Hon tittade på Elina medans jag var på möte med andra ur vår bostadsföreningen. Helt slut var jag klockan nio när Malin gick hem. Idag bjöd jag över syrran och barnen. Elina avgudar dom så himla mycket. Skönt att kunna byta sysslor med varandra, jag lagade mat och städade av efteråt och så fick jag hjälp av syrran att bada Elina och göra ordning henne.
 
Nä det är väl inga intressanta saker jag skriver om, en ganska vanlig vardag för en småbarnsförälder. Ska hänga upp tvätt och ta en dusch. Det är någonting med hösten som gör att tv:n blir ens vän lite mer. Har varit sugen på att börja lägga pussel men orkar inte vara besatt av det just nu. Här kommer lite bilder på Elina. Tingiling.

I morse var Elina väldigt nöjd över att hon hade satt på sig mössan själv.
 
Häromdan provade jag att sätta up hennes hår för första gången, gick sådär.
 
Elina hjälpte till att sätta ihop lådor till sänggaveln.
 
och så är det intressant när pappa lämnar hobbyn framme.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela