smakensombaken.blogg.se

En sliten mamma.

Publicerad 2015-02-15 08:37:05 i Allmänt,

Det är sällan jag sover hela nätter. Antigen vaknar jag av Elina, eller Andreas som snackar, eller att jag måste på toaletten så jag känner att det där med sömn är lite tack hej nu. Jag vaknar väldigt lätt också av Elina. Direkt på morgon och hon ropar: Mamma, mamma, mamma. Så när man kommer in så är det första hon säger: Elina sovit. För att göra klart att hon tänker inte sova mer. Det är supermysigt på morgonen med henne, man ligger i soffan och myser och i våran familj äter vi frukost i soffan. Det liksom är bara så även om Elina grisar ner soffkläderna så ser jag hellre till och tvättar dom oftare så får vårt mys.
 
Andreas ska iväg och spela frisby  golf. Jag hoppas på att jag äntligen ska få träffa Malin idag. Vi har inte setts sen åtta veckor tillbaka så det är på tiden. Jag har köpt pussel häromdan med som jag ska börja lägga lite på nu när jag är ensam i veckorna. Fast den här veckan när Andreas har varit iväg har jag knappt orkat vara vaken efter sju ändå haha så vi får se hur det går. Köpte en bok med när jag ändå var ute på shoppningsrunda i fredags som heter fem gånger mer kärlek och är en psykologibok om barn.
 
Jag kan absolut som föräldrer känna att jag vill gå en föräldra utbildning och läsa böcker för att lära mig att bemöta Elina och det barn som vi ska ha. Det är ett jobb att vara förälder och jag tycker det är fint att det finns hjälp och stöd man kan få. Jag kan absolut känna som mamma att jag ibland kanske sitter för mycket med telefonen,  eller det blir för mycket tjat och man kanske inte alltid tänker på hur man säger saker. Sen svär jag mycket och det måste jag bara sluta med. Nä nu ska jag va med Elina för Andreas har dragit. Tingiling.
 
gullisen på alla hjärtans dag förra året.
 
vi hade väldigt skoj.
 
med ma runt munnen låg vi stort.
 
och med busig blick.
 
och fundersam var hon.
 
nyffiken med.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela