smakensombaken.blogg.se

När tre ska bli fyra.

Publicerad 2015-02-06 16:42:00 i Allmänt,

Vad härligt det var att se att bebisen mådde bra, jag fick skrattattacker av lättnad samtidigt var jag så kissnödig att jag var tvungen att skärpa mej flera gånger för att ligga still medans dom tryckte på magen, det var en intressant utmaning. Alla ni som känner mej vet att jag varit orolig och nu är jag helt genomtrött för att jag slappnar av.
 
Elinas reaktion då? Andreas sa Elina du ska bli storasyster, inte svarar hon. När hon fick se bilden så sa hon fisk, fisken badar. Min fina älskade unge och visst är det annorlunda att vänta nummer två. Man vet vilken gåva man bär på och vad som ska hända.
 
Om jag tror det är en tjej eller kille? Inte en aning faktiskt. Elina var jag helt orubbat säker på att hon var tjej. Jag har alltid trott innan att jag ska få två tjejer och nånstans tror jag att jag gillar den tanken då min relation till syrran är så fin. Jag har också drömt två gånfer att det blir en tjej. Rent spontant har jag än så länge tänk pojke. Det liksom ploppar han/honom/lillebror i huvudet på mej. Ärligt så är jag helt femtio femtio denna gång och jag vill lika mycket ha av båda könen så vem det än nu är där inne så är jag bara tacksam att den mår bra och att vi slapp fostervattensprov denna gång med! Ha en fin helg nu ska jag iväg och träffa fina människor. Tingiling.
 
Vår bebisen och bilden under är på Elina från hennes första ul.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela