smakensombaken.blogg.se

Vilja möter vilja.

Publicerad 2015-02-19 16:45:00 i Allmänt,

Ursäkta mej men detta kommer inte vara ett inlägg om hur puttinuttit allting är fast jag känner inte jag skulle vilja byta liv med någon annan på hela jorden så är det fan mej tufft just nu.
 
Ni vet alla att jag säger att Elina har stark vilja, dom säger det på dagis och alla som träffar henne märker det. Just nu känns det verkligen hemskt och jag kan inte ens räkna på hur många utbrott Elina har per dag på mej. Hon blir arg för att vi ska borsta tänder, gå till dagis, ta på overoll, ledsen när jag hämtar henne. Arg när jag hämtar henne för att vi ska ta på overollen, vill inte sitta i vagnen, vill inte gå hem. Bli arg när hon inte får som hon vill hemma, lägger sig och skriker, arg när jag inte gör som hon vill och hon avskyr att tvätta ur håret och dessutom blivit rädd för snöret i badkaret så nu är det illvrål om den också.
 
Jag är dessutom jättematt på jobbet. Konstant yrsel, blodsockerfall, lätt huvudvärk och megatrött. Förra vecka somnade jag innan åtta. Denna har jag legat däckat sju i samband med att jag lagt Elina. Känns som en blodigel som äter upp min energi och jag orkar inte ta för mig allt jag vill heller.
 
Jag vet att det är just mej hon testar också Elina. Andreas hämtade henne igår på dagis och det var inget gap eller skrik, knappt här hemma med. Det är klart att det troligtvis blir så då han inte är hemma i veckorna nu heller. Lite testar honom men inte alls på samma sätt som med mej och kanske är det så att vilja möter vilja nu.
 
Nånstans funderar  jag på att ringa och prata med barnmorskan men sen känns det ju som att det bara är att acceptera att det är så här och hoppas det blir bättre snart. Andreas kanske kommer vara ute på jobb i nån månad till. Jag tror inte det spelar någon roll om han hade varit hemma och jobbat. Det hade ändå blivit jag som lämnar, hämtar samt vara hemma en stund med henne innan han kommer. Nånstans är jag också förstående för Elina över vilken fas i livet hon är i och dessutom har hon sagt vid tre tillfällen: Elina, ont, och sen har hon pekat i munnen och då vill man inget annat än att ge henne kärlek fast det tufft så man vill tjuta också.
 
Jag älskar livet och jag tror det finns nånting att lära sig eller träna sig på i allt som händer. Detta med att vara förälder handlar om alla känslor man har, tålamod, accepterande, tröst, spegling av sig själv, kärlek osv. listan kan ju göras lång och nu orkar jag inte skriva mer. Ha det fint. Tingiling.
 
Fina Theo blev fem år i lördags.
 
Jag och Simone tog en selfie.
 
Köpte denna till Elina igår som hon kan ha till hösten haha
 
och denna som jag hoppas hon kan ha i sommar.
 
och mössa som hon blev helt till sig av få.
 
Ja hon tog inte av sej den frillvilligt så att säga....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela