smakensombaken.blogg.se

Hur ska det gå?

Publicerad 2015-07-14 17:56:00 i Allmänt,

Jag har bestämt med Josefine idag att jag ska komma till henne i Göteborg på fredag och stanna över helgen. Jag har varit ifrån Elina knappt ett dygn sedan hon föddes, så detta känns ju lite konstigt. Jag är iaf jätteglad att få komma iväg på den här resan och just till Josefine med som jag inte umgås alltför ofta med. Tror detta kommer bli nyttigt främst för Elina med, då hon tycker att mamma ska göra allt, ganska ofta. Vi försöker vänja av henne vid det, då det kommer vara omöjligt när jag måste amma osv när lilltjejen kommer ut. Dessutom tror jag det där egentligen inte hör till att hon just är mammig, utan det är hennes sätt att försöka bestämma och testa hur mycket hennes röst kan påverka i familjen. Ibland kan hon hålla på med totalt onödiga saker som att hon tror hon kan bestämma varifrån maten ska tas på tallriken, men där är vi ju två om saken. Sen tycker jag och Andreas att hon kan få vara med ibland och bestämma men långt ifrån alltid.
 
Det ska bli jättetrevligt att få åka till Josefine. Jag gillar Göteborg väldigt mycket och vi pratade lite om att åka paddan ifall vädret är bra. Kan tänka mej att hänga med Josefine och träna. Vi får se vad vi hittar på. Jag har haft nån ide om att jag, Andreas och Elina ska ta oss en tripp till Stlhm nästa vecka kanske. Absolut inget som är bestämt och det är nog det bästa med oss, att vi låter saker hända spontant så här i semestern. Det gjorde vi förra året också. Det finns ju mycket man kan göra utan att låta sig påverkas allt för mycket av vädret heller. Jag skulle t.ex kunna tänka mej en utflykt till Omberg/Visningsö/Gränna eller Vadstena. Vi pratar också om att åka till kolmården, vilket jag tror Elina skulle göra skarpt och så ser det ut som att vi åker ner till Andreas föräldras sommarställe om ca två veckor.
 
Vi har ju varit i Söderköping och Norrköping som utflykt. Det var mycket trevligt och så var vi ett par dagar i Loftahammar med kära Matilda och Coffe. Vi spelade sällskapspel, spelade kub och minigolf, grillade, var i V-vik, åt ute en kväll och jag plockade massor med blåbär. Supermysigt och vi är ju såna nördar när det kommer till ett spel som heter ticket to ride. Nu har vi köpt en ny variant som vi ska prova här hemma och det finns ytterligare en som vi köpt som är på gång. Så nu inväntar vi att dom ska komma och umgås här ikväll. Jag ska bjuda på bilder från systemkameran ifrån våra dagar i Loftahammar. Dom som är tagna på mobilen är ju redan upplagda på instagram så orkar inte lägga upp dom här. Tingiling.
 
Elina håller Matilda i handen, på väg ut på en förmiddagspromenad
Grabbarna ville upp och klättra i träd.
 
Då ville Elina det med så Matilda hängde med.
 
Äter glass i Västervik.
 
Pussbild innan vi var ute och åt på lördagskvällen.
 
Fin bild som får mitt mamma hjärta att smälta lite grann.

Fångade en fjäril på bild som blev snygg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela