smakensombaken.blogg.se

Ibland brister det.

Publicerad 2015-07-02 17:41:00 i Allmänt,

Jag hämtade Elina halv fyra på dagis och cyklade in till först trädgårdsföreningen för lite lek och så åt vi pannkakor där. Sedan möte vi upp Malin klockan fem för att äta glass. Min bild var av det hela att vi skulle sitta på en filt i domkyrkan och bara njuta och ha det bra. Vi skulle iaf köpa glass på Bosses och jag hade med mej en skål i min packning, så jag tog en bägare med tre kulor och la ena kulan sedan i skålen, avsedd till Elina. Så kommer vi ut och jag inser att det tar lite tid att gå upp till domkyrkan med en liten tjej och att det varmt, så vi försökte hitta en närmare plats.
 
Elina i sin tur får världens utbrott och lägger sej ner i korsningen och bara skriker. Delvis för att hon vill hålla i glassen och för att hon inte vill ha den jag hade tänkt ge henne. Så släppte det och vi hittade ett ställe vi kunde sitta på. Elina fick ett till utbrott och lugnar ner sej. Jag satte henne i mitt knä och känner efter 2 minuter att hennes blöja läckte kiss ner över min klänning. Jag som hade bytt blöja precis innan vi drog vart ju skaplig förvånad, men insåg snart att jag hade gett henne mycket vatten. Så denna mysiga stund slutade med att jag kände mej stressad över att få komma hem och bada henne, så bjöd över Malin och vi cyklade hem.
 
Väl hemma iaf så är Elina helt överspeld. Hoppar i soffan fast jag säger till henne. Tjoar, busar, tjatar och vill stå i centrum. Jag blir frustrerad och så kastar hon saker i golvet och vägrar ta upp efter sig. Ja jag höjde rösten och tog tag i henne bestämd och kände att jag tappade helt tålamod. Och så har det varit lite vissa dagar på sista tiden.
 
Det jag känner i slutändan är att jag inte kan vara för hård i mot mej själv utan bara försöka göra vad jag kan och förstå Elina. Det är en väldigt tjatig ålder och hon slåss, testar gränser och vill stå i centrum hela tiden. Samtidigt så är det också en otrolig mysig ålder, där dialogerna har utvecklats, man märker att hon försöker förstå saker hela tiden. Jag älskar att höra och se när hon och Andreas leker och när vi leker/myser själva ibland. Jag hade kunnat klanka ner jättemycket på mej själv för att det brister men det hjälper i efterhand. I stället försöker jag sätta mej in och förstå Elina så mycket som möjlig och det hjälper mej många gånger med. D
Det ger och det tar som föräldrer och visst kommer det bli tuffare men två men andra saker blir också lättare.
 Jag känner mej redo för två små liv, även om vi båda kommer vara slutkörda vissa dagar, så vet jag att bara en sån sak att ha två små barn i våran säng och mysa med en stund på morgonen kommer va det finaste att få. Det är en sån där sak vi båda bara ler åt för att vi ser fram emot det så mycket och det är kärlek på högsta nivå Tingiling.
 
Finaste Andreas, finns inte så många bilder på oss men det här är några.
 
Elina och jag ute och leker.
 
För nån helg sedan var i Valla och lekte
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela