smakensombaken.blogg.se

Det blir nog bra.

Publicerad 2015-03-22 08:31:07 i Allmänt,

Hej på er, usch vad det är kallt ute! Jag är inte förvånad för det blir alltid bakslag när man tror att våren är här. Lite aprilväder redan nu men visst blir man lite ställd när det går från 9 grader ute till 3 minus. Samtidigt är det faktiskt inte långt kvar till sommaren, 2 månader kvar. Jag vet att förra året var det kallt i maj och inte jättevarmt i juni heller men året innan då var det jättevamt både i maj och i juni.
 
Vi trodde vi skulle vara klara med köket nu. Vi är nära men det är lite kvar. Idag ska vi till Ikea och fixa lite innehåll till lådor. Nästa helg ska vi sätta upp fläkten (den skulle kommit i torsdags) Och så ska elektrikern fixa med el i köket. Så det är verkligen inte mycket kvar. Vi har två kartonger kvar iofs som ska packas upp och en del skräp. Småplock helt enkelt och igår när jag kom hem höll Andreas på att torka ut alla lådor och skåp så jag hoppade in och hjälpte honom.
 
Känns som om vi gjort för lite saker med Elina i helgen. Hon har knappt varit ute någonting. Samtidigt var hon en sväng hos sin farmor och farfar i fredags, träffade sin moster/kusin och Tom och igår var vi och handla. Vädret är ju inte jättekul att vara ute och leka i. Vi får se idag om vi kanske åker till leos lekland en stund eller om det blir shoppning.
 
Åh hörrni jag kände mej galen som gick och köpte 8 klänningar för 400 kr till Elina igår. En ska jag lämna tillbaka då det inte var i hennes storlek. Ni ska veta att mot mej själv är jag värsta snåljoppen. Innan jag shoppade till Elina köpte jag par gravidmjukisar för 100 kr vilket kändes bra men jag köpte ochkså en topp som kostade 150 kr och den fick jag ångest för då den kändes för dyr. Men att shoppa loss till Elina har jag inga problem med. Elina ärver mycket av hennes kusin och det är jättekul men samtidigt vill man gärna vara delaktig lite grann. Hon har dessutom inga klänningar i storlek 86 och då hm är mindre i storlekarna och vi ska åka utomlands om sex veckor så blev det väldigt bra med 92:or. Dom är något stora men ändå så hon kan ha dom om 2-3 månader. Med Elinas regnoveroll som jag har köpt till henne så tror jag att jag lagt ut en 1000 lapp sen december på kläder så känns ändå inte jättefarligt.Dessutom är det mycket roligare att handla kläder till henne.
 
När Elina föddes ville inte jag klä henne för tjejig till en början men idag känner jag tvärtom. Jag är stolt över det kön jag föder och om det är en pojke i magen så kommer jag gå och köpa något pojkaktigt. Sen skulle jag aldrig neka om jag fick en pojke som ville ha rosa på sig. Jag skulle ta på Elina en brun/vit radig tröja häromdan,hon vägrade men jag trixade med att "Anna dockan har ju faktiskt med radigt på sig" och då tyckte Elina det var mycket roligare.
 
Vi har kommit i en ålder där hon kör mycket "jag vill inte" Hon slåss dessutom vilket jag har haft svårt att hantera. Slog till mig i ansiktet i fredags när vi var hos polisen. Så hårt att jag nästan började gråta. Nu har jag iaf bestämt att jag ska visa henne att jag blir ledsen och inte "skälla och bli arg" som jag har blivit. Hemsk fas hos henne iaf. Häromdan slängde hon lego i ansiktet på mej när jag satt brevid henne, helt oprovecerat. Det är en utmaning att vara förälder och så säger dom att problemen blir större ju större dom blir... Nu ska jag göra ordning mej för dan. Kommer bilder på hur det såg förra året i april, Elina var 9-10 månader.
 
Hon lärde sig att ställa sig upp.
 
Vi gick många våriga promenader runt ån.
 
Här också jättenöjd över att hon ställt sig upp.
 
Nöjd över att kunna göra bus.
 
första gungturen.
 
och ett första besök på leos lekland. Oj vad hår hon har fått på ett år!!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela