smakensombaken.blogg.se

Jag vill gnälla.

Publicerad 2015-03-31 19:42:34 i Allmänt,

Jag vill egentligen mest bara gnälla. Kanske har jag den största offerkoftan på mej men kommer att komma ur den. Efter att vi var och körde spinning i 30 min igår så har jag fått världens stelaste känsla i knäna, känns verkligen att jag är svullen. Jag har dessutom reagerat på att jag har gått upp ett kilo i veckan sista veckorna och jag har förstått att det är för att jag har vätska i kroppen, mycket mer vätska än med Elina, jag dricker konstant hela tiden.
 
Att jag kommer bli tjockare än i första graviditen är egentligen inte jobbigt, det får man helt enkelt acceptera. Däremot att jag ska ha ondare. Ett tag nu har jag haft klåda på händer och på ben, det har blivit bättre och jag har smörjt mej men att jag ska ha ont? Går in i vecka 21 idag och tanken på att känna såhär i knäna och kanske värre gör att jag vill gråta en skvätt. Tur att jag har lärt mej att försöka ta en dag i taget.
 
I morgon ska jag använda mina nya stödstrumpor. Har ett par andra som jag köpte för månander sedan. Tyckte dom satt dåligt (precis som 10 andra par strumpor har gjort) Ändå ber jag dom om hjälp. Tydligen ligger jag precis i mellan läge när dom mäter krets kring smallben/vad.
 
Nä hörrni jag är verkligen deppig. Jag har accepterat att jag ser ut som 75 år om mina ben och jag bryr mej inte ett dugg i fall om folk glor sen i sommar. Det är det där med att ha ont som är problemet nu. En del av mej tänker att jag borde ringa i morgon men så känner jag att dom säkert inte kommer ta mej på allvar och att det är bättre att bita ihop ett tag till. Försöka göra vad jag kan innan och blir det värre sen ta tag i det.
 
Det är såna här dagar jag önskar Andreas var hemma, jag är så himla glad att han kommer hem i morgon och inte åker förens tisdag nästa vecka. Snacka om att fått världens finaste unge föresten. Hon är full av trots om dagarna men sen så har hon saker i sig som gör att jag blir alldeles varm inombords. Tre exempel på saker som värmer är: 1) hon säger spontant tack när hon får saker 2) hon tigger inte mer godsaker när man säger nej (ex glaas/bulle) och 3) Hon skriker aldrig när hon ska sova för natten, utan ligger och sjunger därinne ibland säkert 30-60 min. Tingiling.
 
Lite elakt kanske att lägga upp bild på ens barn när hon sover men jag smälter så himla mycket så kan inte låta bli. Det man är stolt över delar man gärna.
 

hittade bilder på Elina från Theres instagram, här från i höstas.
 
och här från förra våren.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela