smakensombaken.blogg.se

En dag ska jag dö och alla andra dagar ska jag leva.

Publicerad 2015-11-09 10:21:30 i Allmänt,

En dag ska jag dö och alla dagar ska jag leva. Den där menningen har legat bak i mitt huvud i en vecka nu. Det här med hjärtklappningen är det lite sisådär med. Nu har jag inte haft såna rejäla anfall som förra onsdagen. Däremot känner jag varenda dag till och från att det är på väg att rusa iväg, ibland stannar det av innan det klingar upp i skalan helt. Det spelar liksom ingen roll om jag är avslappnad hemma i soffan eller om jag står i köket och plockar osv. Även om jag inte får anfall så känner jag av det hela tiden, att det slår extra, igår t.ex när jag pratade i telefon så kände jag helt plötsligt att det kändes som om det slog extra 5-7 gånger på raken, jag hann inte räkna. Jag ska få en akut tid upp till US då dom hittade en liten störning i EKG-testet. Jag som förr i tiden har haft dödsångest har faktiskt inte det nu när det är nått som skrämmer mig lite, jag är bara jävligt frustrerad över att inte kunna bli av med det. Det som skrämmer mig lite är att jag är själv med tjejerna så ofta och att jag ibland är precis på gränsen att ramla ihop när det svartnar. Har även fått göra test för sköldkäteln som kommer nu i början av veckan.
 
Vi mår bra här hemma. Var på busfabriken med Nina och tjejerna igår. Det är så fint på nått sätt att vi har varandra och att våra tjejer leker bra. Nu är det Elina och Agnes som leker mest och dom är så himla gulliga när dom leker och Molly med. Jag kan se likheter och olika mellan dom alla tre och det ska bli intressant och se om det blir som Nina sa att Nellie och Agnes kommer klicka en dag. En sak tror jag om Nellie iaf och det är att hon kommer vilja snabbt fram i utvecklingen för att kunna hänga med. Elina kommer också göra vad hon kan för att lära Nellie med. Jag ser redan nu hur hon håller på runt omkring henne. Det är jättefint som i morse satte hon sig brevid Nellie och pratade om ditten och datten medans hon åt sin knäcke och jag plockade i köket.
 
Idag är en sån där dag och skulle kunna få för mig att städa hela dagen. Vi skulle behöva tvätta fönster och det är stökigt men jag ska avsätta tid med Elina när jag har bloggat klart. Vi ska bege oss ut till Berga sen. En tjej på bloppis la upp massa kläder för 10 kr styck i Nellies storlek. Nellie har ju ärvt efter Elina som ärvt efter kusin Emma. Ärvt jättefina kläder men jag tycker det är kul att mina tjejer får lite eget. Framförallt Nellie för jag vill inte hålla på att se Elina i Nellie hela tiden. Sen behöver inte det innebära att jag skaffar en helt ny garderob för det men det är kul med kläder och ja 10 kr styck är ju ingenting. Fotat med systemkameran en del sista veckan så nu kommer bilder på det.Tingiling.
 
 
Min fina syster (vet att du avskyr din dubbelhaka men du finast
 
Här har vi en som gillar att stå.
 
Så mycket att vi räcker ut tungan.
 
Vill ju bara äta upp henne när hon ler sådär.
 
Elina min fina busis.
 
Mys hos mamma.
 
Just nu är dom rätt lika varandra kolla här är Nellie.
 
och här Elina. Jättesvårt att jämnföra med bilder men jag ser jättemycket Elina i Nellie.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela