smakensombaken.blogg.se

Lite gott och blandat.

Publicerad 2015-11-12 09:23:00 i Allmänt,

Det verkligen högg i mitt hjärta att lämna Elina på dagis. Hon ville ha kram och jag sa förlåt för att jag blir arg på henne. Ibland när vi ska till dagis blir jag så himla irriterad på att Elina tjatar fast jag svarar henne och Nellie är övertrött och skriker. Iaf så blev Elina väldigt mammig och stod och tjöt efter mig när jag väl gick. Jag sa till personalen att hon fick sova om dom upplevde att hon behövde eller vill det. Hon har haft en period nu att hon är väldigt trött.
 
Själv är jag så himla tjurig av mig i perioder. Hela min hjärna skriker efter kolhydater. Jag vill verkligen smälla i mig fetaste godispåsen. Samtidigt så vill jag absolut inte det. Igår gick jag ut med Nellie direkt när Andreas kom hem. Då blev jag kortsiktigt på bra humör för jag känner att jag mår bra av att röra på mej och trivs med livet. Det gör jag verkligen fast jag samtidigt saknar att träna med vet att det kommer. I februari får Andreas börja övningsköra med mig också, vilket jag ser fram emot.
 
Jag ville gå promenad i morse men såg att det regnade så bestämde att jag skulle tvätta i stället och när det väl var dags att tvätta och lämna Elina så kom det fina vädret fram. Typiskt men jag har bestämt att om det är så här fint klockan två när jag hämtar Elina så ska jag ta med dubbelvagnen och gå med dom båda. Den ända nackdelen med det är att den är tyngre och så kan jag inte lyssna på musik när Elina är med.
 
I morgon har vi faktiskt ordna ett möte på banken. Vi ska öppna sparkonto åt Nellie, ett pensionsparande till Andreas och så ska jag höja min egna med en 100-lapp. Jag började spara maj -09 med 200 kr i månaden sen ökade jag till 400 någon år 2011 och nu vill jag att vi har en varsin 500-ing till pensionsparandet. Igår tog vi äntligen tag i att Nellies försäkring så nu är hon det och jag ska ringa idag så vi får Elinas försäkring varje månad i stället för en gång om året som vi valde från början. Så här såg det ut igår när kusinerna var här. Tingiling.
 
Fina Simone håller i Nellie.
 
Gillar att jag inte fattade att jag kom med på bild.
 
En av dessa bilder har jag lagt ut men sen blev det denna.
 
och denna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela