smakensombaken.blogg.se

Min högre makt.

Publicerad 2015-11-25 08:30:46 i Allmänt,

Min högre makt är sånt jag får av gemskap och sånt som jag får hjälp med ibland. T.ex så var jag helt inställd på att jag skulle börja med yoga i söndags och börjat träna igår på simhallen. Men jag blev förkyld och kände av i halsen i söndags och jag vet att det är ett stort BIG NO att träna när man har ont i halsen. Läkaren ringde igår och berättade att EKG att visat att hjärtat slog fortare vid 5 tillfällen. Jag har varit helt inställd på att dom skulle säga att det inte var något fel på mig då jag mådde som bäst den dagen. Visst kände jag lite grann på kvällen, det gör jag varje kväll men trodde inte det skulle ge utslag. Värre med dom här attackerna som får mig att nästan svimma.Iaf om det är hjärtmuskelinflammation så får man inte träna, så nånstans där kom ju min förkylning i väldigt bra läge. Jag har inte varit dålig på över ett halvår och är den ända nu familjen som är förkyld, Nellies förkylning håller på att släppa.
 
Först blev jag chockad efter samtalet igår. Akut remiss som jag kommer få inom närmsta dagarna till sjukhuset så dom kan göra ultraljud. Sen kan jag inte låta bli att tycka det är komiskt. Jag har ju tidigare berättat att jag hade världens dödsångest med Elina men nu har jag inte haft det, inte det minsta faktiskt och det är väl tur det att jag fortfarande är lugn men igår blev jag först lite rädd. Nu är jag lugn igen men klart att jag har funderingar. Kommer jag behöva medicin? Jag har haft det här i 3,5 månad nu. Kommer jag kunna amma? Kommer jag inte kunna träna alls på en tid framöver? Hoppas jag iaf kan gå promenader. Det sved ju en del när jag insåg att jag inte kommer kunna träna, samtidigt så kunde det ha varit värre. Jag är iaf tacksam att dom här värsta attackerna som jag hade för 3 veckor sen inte har kommit tillbaka för dom var riktigt vidriga och kom en efter en på en hel kväll.
 
Ska snart lämna Elina på dagis. Hade tänkt gå på stan idag och borde egentligen göra det men pallar inte. Jag vill lägga pussel. Det är nästan ett år sen jag gjorde det så tror faktiskt jag ska göra det och bara njuta av att vara hemma. Hoppas Nellie sover bättre med. Hon är precis som Elina ett vaken barn. Sover ofta en kvarrt och vaken mellan 1-2 timmar sover en kvart osv, nån gång om dan eller två sover hon drygt en timme nu och hon vaknar alltid när Elina ska sova klockan sju på kvällen och är vaken tills vi sover. Kul med barn, eller hur? Tingiling.
Det skulle kunna ha varit Nellie men det här är Elina när hon var ca 3 månader.
Nellie hade dom där kläderna på sig igår, synd att jag inte fotade för dom är jättelika.
Ska göra det nästa gång.
 
Här är Elina också på sin 3 månaders dag minns jag. När jag såg den här bilden så
kunde jag konstantera att Elina hade längre hår men Nellie har tjockare än så länge.
 
Bra att kolla gamla bilder för jag inser att jag ska ta fram den här bodyn.
Minns att det står 68 i stl men att den var mycket mindre
så Elina höll på att växa ur den här när jag väl upptäckte den.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela