smakensombaken.blogg.se

Sitter här ammandes.

Publicerad 2015-11-18 12:48:29 i Allmänt,

Hej på er. Kom precis hem och sitter här med Nellie som ammar. Hon kommer ju alltid på är vi kommer hem att hon är så hungrig att hon nästan dör och därför måste skriva för full hals och sedan när hon väl får mat, så blänger hon arg på mej. Numera händer det ofta att hon drar och sliter i tutten. Delvis för att hon blir nyffiken på omvärlden och sen när hon väl är mätt så vill hon ju "bara mysa". Mmm... tre månader på söndag, Man märker att hon är mer nyffiken på omvärlden och hon har upptäckt sin hand. Innan har hon bara försökt pressa in hela handen i munnen men nu kan hon ligga flera minuter och beundra den.
 
Tankar i mitt huvud just nu är främst träning, dopet och julklappar. När det kommer till träning har jag kollat upp att simhallen har ett pass där man får ta med sin bebis på tisdagar halv tolv. Då tränar man främst bålträning. Detta är ju perfekt då dom har babysim på för och eftermiddagar och Elina är ju på dagis nio till två. Så jag skulle kunna gå på der på förmiddagen och sen träna efter. Egentligen så tycker jag Nellie är lite liten men samtidigt så får dom bara vara i vattnet 5 min första gången, 10 andra gången och sen 15 min under en period för att dom är så små. Så det dröjer ett par veckor innan dom får va i ens 15 minuter. Kanske till januari då babysim brukar ha par veckor upphåll över jul. Iaf så håller jag på att få tag i ett nytt yogakort också då jag har slarvat bort mitt. Tror jag har 8 gånger kvar så skulle vilja börja med yoga en gång i veckan nu. Bara jag ammar innan jag lämnar Nellie så tror jag det ska gå bra. Tror också att dom här två träningsformerna är bra att börja så kan jag lägga på mer sen när jag inte heltidsammar, vilket jag vill göra så länge jag bara kan.
 
Dopet är också tankar kring. Har flera frågeteckan om vilka som kommer. Två av mina närmsta vänner har fått barn alldeles precis så dom har jag sagt till att dom absolut inte måste komma. Samtidigt så vill jag ju så klart men det är ju en enormt stor förändring att bli förälder och det viktigaste är att dom mår bra. Ska bli härligt att träffa alla och presentera Nellie för dom som inte fått träffa henne än.
 
Juklappar är också i huvudet ja. För det första hade jag glömt att Nellie ska få juklapp av oss. För andra så är det totalt omöjligt att bestämma vad Elina ska ha. Hon har en docka hon leker med och en soulko dockvagn. Jag tycker ju hon ska två av dom sakerna då hon har kompisar som leker med henne.Dockkläder vet jag att hon vill ha och syrran vill ge henne det och då såg jag en docka jag funderar på om vi ska köpa nu. Ska kolla med Andreas. Skulle vilja ge duplo men oj så jäkla dyrt. En kartong baslego 400 kr och en sån grön platta 150 kr. Men som syrran sa så är det sånt som håller i evighet sen får man tillbaka en peng när man säljer. Iaf det går inte att ge allt och jag tror dockgrejer är det hon vill ha mest. Vill ge henne en docksäng med haha förstår hur det är när man vill skämma bort sina barn nu! Nu ska jag käka bacon och ägg och ladda för tvättid, hämtning av Elina osv. Tingling.
 
 
Samlade några favoriter och gjorde så här.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela