smakensombaken.blogg.se

Skönt.

Publicerad 2015-11-04 11:59:15 i Allmänt,

Jag har verkligen lyssnat på mina behov dom här två dagarna. Igår när jag hade lämnat Elina på dagis så satte jag mej ner och målade i två timmar, så himla avkopplande. Hela dan igår var lugn och vi hade Michelle här. Så bestämde vi igår att vi skulle ut och gå. Nellie hade väldigt ont i magen hela natten. Så fort jag gav henne bröstet så drog hon i det så att hon släppte. Det blir så då hon får kramp i magen vrider hon och vänder på hela kroppen och hur irriterad jag än blir så tycker jag så synd om hennne. Iaf så avbokade jag Michelle i morse och lyckades sova 40 min efter lämning. Jag har ju så svårt att koppla av och ta det lugnt så det här var verkligen behövligt.
 
Förövrigt har Nellie ont nu med. Fast jag har upptäckt en sak som hjälper väldigt många gånger. Det är att lägga henne i sin vinteroveroll i vagnen. Hon älskar att sova när det är varmt så jag la henne precis där nu eftersom hon låg och vred och vände på sig i sängen. Det funkade igår kväll med så det blev en av de få kvällarna hon sov vid 8 och jag fick verkligen egentid då Andreas dessutom har börjat ligga ute på jobb igen. Dom ringde honom i måndags. Det känns bra fast jag kom på mig själv att sakna honom redan igår, fast inte på ett jobbigt sätt. Skönt med extra pengar. Vi skulle behöva köpa nya sängar och har lite andra utgifter. Skulle vilja att vi blev bättre på att spara också för det har verkligen inte varit våran starka sida, vi har valt att ofta leva gott i stället. vilket iofs inte är något fel men får se om vi kan ha det som nyårslöfte iaf.
 
Vi har fått intresse anmälnigar till 3 lägenheter. 2 styckna 3:or som är nyrenoverade i Hejdegården för närmare 10 000 kr i månaden och nu en 4:a i Vasastan för över 10- tusen men ändå 122 kvadrat meter. Kan ändå vara värt att kolla fast det är dyrt och jag tror inte ens vi kommer vara bland dom som får kolla. Ångrar att vi inte har ställt oss i kö tidigare. Helst hade jag velat ha den där 4:an i Gottfredsberg för 7.000 kr men det var 72 sökande och 2.2 i kö poäng (vi har snart 1900 ) Ja det är tufft men man får försöka göra vad man kan. Nä nu ska jag njuta av lugnet här hemma en stund till, sen ska vi ut till Ekholmen. Föresten så vill jag berätta att Elina var så himla fin igår när vi pratade om att hon skulle till dagis så frågar hon: Vad ska du göra då, mamma? Snacka om att hon är välutvecklad i språket och hon har lärt sig nu att hon heter Eigel i efternamn och jag heter Göransson. Nu ska jag bara träna henne på att säga åt pappa att vilja gifta sig med mej ha ha. Tingiling.
 
Förra november såg hon ut så här.
 
Mycket hyss blev det när mamma lagade mat.
 
Andreas farsdags present. I år får han ingen mugg.
 
Vi åt med god aptit den perioden.
 
och var ofta trötta.
 
och jag minns att vinteroverollen kom fram då, vilket lär dröja i år med tanken på värmen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela