smakensombaken.blogg.se

Det slår aldrig fel.

Publicerad 2015-10-27 13:41:37 i Allmänt,

Så fort vi kommer hem efter ha varit iväg så vaknar Nellie. Vill ha mat och vara vaken. Jag gillar ju att gå ut och gå efter att jag har lämnat Elina. Hela den här kombinaten gör att jag hinner inte ha så mycket egentid när Elina är på dagis men det gör mig ingenting för jag har ju valt det. Hade med Michelle idag, hon kämpar som en superkvinna. Hela ån gick vi och hon är höggravid, har ont och vill verkligen ha ut lillkillen därinne. Hon är en superkvinna och jag sa till henne att jag hoppas det inte blit några mer promenader nu för jag ser hellre att han kommer ut nu.
 
Jag blir så stolt över Elina. Att hon kan vart många som hon kännner bor t.ex och börjar förstå skillnad mellan dagar, tidpunkter, klockslag. Igår fick hon ett nytt leksakskök, 20 minuter innan hon skulle sova. Vilken unge som helst hade tjutit över att bli tvingad till sängs men inte Elina, hon gillade läget och somnade på par sekunder som vanligt. Hon är fortfarande väldigt snäll när det gäller att säga nej till t.ex. med godsaker. Senast i söndags när hon fick en skål med ostbågar så accepterade hon ett nej direkt när hon frågade efter mer. Jag älskar att vi inte behöver bråka så ofta om att gå och lägga sig. Kvällstiden är guld värd, fast det har varit tufft med dom sen Nellie var två veckor och fick magnknip nästintill varje kväll sen dess, men det släpper ju troligtvis om par veckor så då får vi tillbaka den där tiden på kvällarna igen helt. Nu får oftast nån av oss ha henne i famnen annars vaknar hon, ibland skriker hon pga smärtan men oftast funkar det om man ser att ha hudkontakt och finnas där.
 
Nellie tror jag kommer utvecklas snabbt. Vi höll på mycket med Elina i talet och även med Nellie.  Hon har redan sen 2 veckor tillbaka börjat försöka greppa efter saker. Vi tränar regelbundet rygg och jag tror också tack vare Elina så kommer Nellie vilja framåt i utveckligen. Ska bli spännade, älskar det vi har samtidigt som jag ser framot. Om två månader är det jul och då sitter hon garanterat. Hoppas däremot inte att hon får tänderna vid 4 månaders dagen så som Elina fick sina. Den här amningen har ju gått mycket bättre och jag vill gärna kunna amma helst 8 månader. Viktigt att ta en dag i taget så ska inte hålla på att tänka för långt fram. Tingiling.
 
 Elina 2 månader.
 
1 år.
 
 och 2 år.
 
och idag köpte jag tröjan. Älskar den fast den är för tajt kring höfterna. Men det är bara en tidsfråga innan den kommer sitta perfekt, risken är att den blir förstor om jag går ner lika mycket i vikt som sist men äsch, man kan aldrig veta och jag är verkligen kär i denna tröja.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela