smakensombaken.blogg.se

Ett oväntat hej från mej.

Publicerad 2015-10-06 13:33:35 i Allmänt,

Hade inte tänkt skriva något inlägg men kom inte in på netflix så hamnade här. Jag har varit ute och gått nu på morgonen och sen träffat Liselotte. Liselotte blev min kontaktperson för 14 år sedan och idag ses vi fast hon sen länge inte varit kontaktperson åt mig, utan mer som en extra mamma. Jättekul att hon fick träffa Nellie och att vi fick pratas vid. Hon blev inbjuden på dopet den 28:e november.
 
Kom hem nu för en halvtimma sedan och passar på att ha en stund för mig själv. Normalt sätt hade jag gått igång på att det är stökigt här hemma och börjat städa direkt men tänker det kan vänta tills Elina kommer hem. Vill hon så får hon vara med, vilket hon brukar ibland.
 
Igår var en dag som både kändes jobbig och väldigt bra. Jag förstår verkligen mig själv att jag inte alltid orkar. Elina tjatade konstant hela tiden, är som att ha en pappegojja. Hon tjatar för hon vill så gärna ha nånting att prata om och hon är en pratglad tjej. Jag tycker det är jättemysigt och älskar att höra allt som rör sig i huvudet på henne. Det som blir tufft är att jag är konstant trött för Nellie är vaken nästan alla nätter i två omgångar och har ont. Ibland har hon ont under dagtid, vilket gör att jag inte riktigt räcker till båda barnen. Mitt i allt så har vi ett hushåll med städ, mat och andra ärenden som ibland måste tas hand om.
 
Så ja visst fan är det tufft men jag älskar det med. Älskar att båda barnen utvecklas och de faser dom är i med. Jag har full förståelse att Elina också tycker det är jobbigt och har utbrott hon ibland inte förstår själv. Ibland sätter jag henne före fast Nellie skriker och igår försökte jag ta stunder i trädgårdföreningen där jag inte glodde i telefonen. Vi gungade på flera saker, hoppade lite studsmatta, åt låtsasmat, blåste bubblor och målade på marken. Jag märker att hon gärna vill ha min fulla uppmärksamhet, gärna 24 timmar om dygnet. Det går inte men jag är medveten om att jag faktiskt vill ge henne så mycket jag kan för den här åldern hon är i är bara en gång. Jag kommer inte alltid vara så populär i hennes ögon att hon vill vara med mig och då kommer jag sakna det mer än någonsin. Så skitsamma att jag är trött. Nu ska jag ta Nellie innan jag hämtar Elina. Tingiling
 
Morgonmys.
 
Nellie är nöjld och glad.
 
Hon hängde med Coffe i söndags.
 
Igår när vi var i trädgårdsföreningen.
 
Nöjd tjej på väg till dagis idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela