smakensombaken.blogg.se

God morgon.

Publicerad 2015-10-25 08:46:07 i Allmänt,

God morgon, helt otroligt att jag är så här pigg för jag kunde inte sova inatt. Jag verkligen hatar att Nellie är förkyld och rosslig för det låter som att hon ska dö nästintill på nätterna (iaf i mina mammaöron) Dessutom har hon ögoninflammation så det varvar i ögonen. Hon är iaf glad ändå och i natt ploppade upp massa saker i mitt huvud. T.ex att det är sjäklart att hon blev en Nellie. Jag var ju inte lika säker som Andreas på namnvalet fast jag visste ändå att Nellie var på top tre.
 
Igår var första dagen sen Nellie kom som jag faktiskt kände mig fräsch. Jag hade så klart mina mörka ringar under ögonen men det går nog inte komma i från så länge som jag fortsätter vara vaken 2 till 4 gånger per natt. Men jag fick på mig något annat än mjukis byxor. lyckades sminka mig och ha på mig örhängen. Jag är så himla nöjd över att jag har köpt på mig lite snygga kläder sista veckorna. Nu är det ett par skor jag vill ha och sen en adidas tröja som jag har sett, sen är jag ganska nöjd. Möjligen att jag kommer vilja ha två par skor som liknar men bara jag har ett par som passar till allt. Nu går jag runt i träningskor eller ett par höstskor som inte passar till allt.
 
Syrran och barnen var här igår ikväll. Vi spelade ticket to ride, kul att vi körde nodic. Jag gjorde LCHF pannacotta och känner mej nöjd att jag håller mej till kosten. Det var tufft på maxi fredas men när jag väl tänkte efter så kände jag verkligen: näheee man mår ju bara dåligt efteråt av socker. Det var en trevlig dag igår. Jag badade för första gången på flera månader med Elina, vi var hela familjen i trädgårdsföreningen. Simone gick runt här hemma på kvällen och knackade på hos grannar för att sälja jultidningar, jag kände mej så otroligt stolt över hene att hon blivit så stor och jag känner så för Theo med som bara växer och blir så fin.
 
Jag har uppmannat Andreas om att kolla om det finns -ligga ute jobb. Hoppas det gör det, han måste kolla med sin chef. Bortsätt att det blir mer pengar så skulle det vara en enorm stor lyx att han är ledig fredagar med oss i familjen. Det skulle vara värt att han åker måndag morgon och kommer hem torsdag kväll. Lite jobbigt blir det nog för Elina som inte får se honom på fyra dygn men jag tror det går fint ändå. Jag kommer säkert bli gråhårig vissa dagar (blir jag ändå haha) Men samtidigt så finns det saker att göra så att man inte bara sitter hemma och glor (för det är ju då det är som jobbigast) Nä nu ska jag ladda för promenad med Nellie. Tingiling.
 
Hörrni- titta vad jag kan, Nellie 2 månader.
 
Ja jag smälter ju lite när hon har sitt hårband på sig.
 
Elina när vi fikade igår.
 
Den här funderar jag på att ha på dopet.
 
Precis som med Elina så har kilorna satts sig kring höfterna. Jag väger 67 kg nu, skulle vara skönt att
tappa lite till kring höfterna så jag kan ha jeans igen.
 
Den här har jag bestämt mig för att köpa.
 
Lite halvsuddig bild men det här är två av mina tre köp av tröjor jag köpt. Har också köpt två par byxor
samt två klänningar (den där uppe genom bloppis 50 kr, nyskick med prislapp kvar på)
 
först ville jag ha svarta skor, sen nappade jag på vita när jag pratade med Andreas. Han tycker låga är
 snygga men nu när kah känt efter lutar det åt höga, vi får se men par liknade ska jag ha.'
 
Jag tykcer dom ser lika ut på den här bilde och båda ser busiga, mysiga och
helt fantastiskt fina ut ihop.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela