smakensombaken.blogg.se

Hej

Publicerad 2015-10-19 20:41:23 i Allmänt,

Så då är det dags för avslut på måndag kvällen. Ibland är måndagar lite smått jobbiga. Elina har inte varit på dagis sen torsdag och behöver stimulans som bara dagis kan ge och ibland är jag helt färdig. Idag har hon tjatat sönder mig, testat mina gränser och velat ha min fulla uppmärksamhet konstant. Det är ju så himla gulligt att hon är en mamma gris men lite påfrestande för även om Andreas är hemma så ska hon ju bara vara där jag är ibland. Som när jag vill ta ett bad, då kommer hon in eller tjoar utanför toalettdörren, så ibland vill man ju bara köra huvudet i sanden. Även Andreas blev trött när han kom hem av hennes tjat och den fas hon är inne i.
 
Jag skulle gått ut och gått med Michelle i morse men hon kunde inte. Vilken jävla tur egentligen för jag brukar sätta tvättiden på 2 timmar när jag ska utanför dörren par timmar. Nu var jag hemma och ville det skulle gå snabbare så satte bara en timme och ja när den väl var klar och jag öppnade luckan rykte det en hel del. Tog i tvätten och fick par sekunder rädsla i mig när jag kände att den var varm, helt chockad for det i huvudet, brinner det? Men det gjorde det som tur var inte. Vill inte ens tänka mej hur det hade varit om lägenheten brann eller att utsätta dom andra i huset det. Helt sjuk för jag hade tänkt vi skulle komma ut på förmiddagen och ett tag när tvätten gick låg jag faktiskt i soffan och höll på somna då Elina vilade i sin säng med. Nä ibland har man änglavakt och jag hade fumlat med brandlarmet par dagar innan med då det gick när jag höll på i köket.
 
I morgon är det tisdag och jag ska på efterkontroll. Ville ha p-data från början med en sån där temp men tror inte det passar en småbarnmorsa som vaknar på nätterna, då man ska helst sova tre timmar innan. Så jag har bestämt att jag ska testa en kopparspiral. Hoppas verkligen den funkar för även om jag vill ha en unge till så skulle jag aldrig vilja bli gravid mot Andreas vilja. Man hör så mycket skräck historier, folk blir gravida hit och dit, tycker och tänker ditten och datten om saker och ting. Man måste prova sig fram vad som passar än. Lätt att bli avskräckt.
 
En sak folk säger t.ex att det är svårare att gå ner ju fler ungar man skaffar och det tycker inte jag är sjyst. Eller att man går upp mer i andra graviditeten (stämmer inte på mej) Eller att man går ner i vikt av amning (stämmer heller inte in på mej (eller att andra förlossningen ska vara lättare) Jo tjena säger jag för visst kanske är det så generellt och för dom flesta men inte för alla.
 
Jag läste föresten massa gamla inlägg från hur det var när Elina var liten och oj vad tuff amningen blev när hon vart tre månader. Jag oroar mig inte för amnigen idag utan jag vet att jag måste ta en dag i taget och låta saker bli som dom blir. Tänker iaf inte amma om jag amnar i samma situation igen, fy fan för den ångesten. Åh jag som har Elina med nu måste göra vad jag kan för må bra som mamma. Nä nu ska jag mysa ner mig i soffan, lär väl ta tio minuter så kommer john blund haha tingiling.
 
 
 
en unge full av bus.
 
Fin i rosa.
 
syskonhäng.
 
Nellie i färgen rosa med.
 
och hennes fransar har växt en del sista 2 veckorna och blivit mer böjda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela