smakensombaken.blogg.se

Kaffe och grädde.

Publicerad 2015-10-05 08:50:00 i Allmänt,

Jag har saknat att ha kaffe med grädde i. Sparkar igång med LCHF igen. Har tänkt genom det 1000 gånger för jag kände mig osäker. Försökte när jag ammade Elina och det gick åt skogen. Ett av felen jag gjorde då var att jag åt under 20 gram per dag. Det innebär att det är strikt LCHF. Nu ska jag köra liberal så ska försöka ligga på ca 50 gram per dag.
 
Sparkade igång frukosten med LCHFS falska mannagrynsgröt och en avokado. Lunchen kommer bestå av en bit karre med sås, med tomater och paprika till. Ikväll blir det tacogratäng eller rättikagratäng med eventuelt stekt riven vitkål till. Om jag ligger på underskott av kolhydrater kommer jag lägga in mer. Helst inte nötter då det triggar mitt belöningsystem.
 
Från början började jag äta LCHF för att bli av med mitt sötsug. Detta resulterade att jag åt det i 1,5 år och gick ner från 63 kg till 53 kg. Sedan när jag har börjat efter graviditen med Elina har jag velat samma sak men blivit besviken då jag inte har gått ner i vikt. Det har varit svårare att bli av med sötsug och jag har försökt ha kvar att jag vill ha snacks så därför ätit nötter/gjort efterätter osv, vilken inte är bra (iaf inte första tiden på LCHF).
 
Nu vet jag att jag inte kommer gå ner i vikt. Min kropp vill inte det så länge jag ammar och jag är helt okej med det. Även om jag saknar mitt gamla jag och mina kläder så är jag ju knappast bitter. Jag har fått det finaste man kan få, barn. Däremot är jag sockermissbrukare och det är tufft när alla säger åt mig att sluta. Jag behöver något drastiskt och i och  med att jag älskar fett och har mått bra på den här kosten så vill jag på´t igen. Fast jag vet att jag inte fixat det dom sista 3 gångerna jag har försökt.
 
Jag vet att jag inte ska äta LCHF snacks, det triggar mig och att kroppen mår dåligt om jag äter för strikt. Det gör mig lite osäker på hur det kommer gå är om den liberala LCHF kommer trigga kolhydratsmonstret i mig. Det återstår att se. En dag i taget och så länge jag mår bra så blir resultatet bra.
 
Jag har ju visat er innan men skitsamma. Här är jag på 53 kg.
 
Här med.
 
Vecka 20 med Elina och jag slutade med LCHF.
 
 
och nu ser jag ut såhär. Bilden är tagen för två vedckor sedan men jag har inte gått ner ett gram sedan Nellie föddes. Eller ju 1 kg första veckan, väger ca 69 kg.
 
par dagar efter Nellies ankomst.
 
Precis som med Elina har det mesta satt sig kring höfter, lår och rumpa. Jag tycker kvinnliga former är snyggt så jag känner mig faktiskt inte jätteful, det vill jag klargöra ifall om det tolkas så.
 
och 1 år efter med Elina vägde jag 57 kg.
 
var ute och gick och sprang jättemycket.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela