smakensombaken.blogg.se

Så kan det va.

Publicerad 2015-10-30 08:26:55 i Allmänt,

Igår när jag hade sovit en bra natt så bestämde sig både Elina och Nellie att ta sovmorgon till åtta så det blev nästan lite stressigt att fixa oss till dagis. Idag är vi hemma, jag har sovit skitkasst i natt och båda tjejerna vaknade 06.20. Mmm det är ju kul med barn, det är det ju.
 
Önskat något enormt att vi skulle få tag i boende. Jag har ringt par gånger den siste och vet att folk rekommenderar det men det är värdelöst för alla säger samma sak: Gå ni på våran hemsida bla bla. Jag mejlade ju varenda med ett personligt brev förra månaden, tror det handlar mycket om tålamod att få tag i lägenhet numera.
 
Jag ska berätta en sak för er som irriterat mig. Jag har åkt buss par gånger nu på en vecka för Elina tycker det är kul och vi har ändå vart iväg. Förra fredagen iaf så kom jag på längst bak på bussen, med en dubbelvagn och det var fullt med människor. Så har dom ingen sån stämpelapparat så jag skulle behöva gå fram par meter i en trång buss, som hade börjat köra, fullt med människor. Nä jag vägrar lämna mina barn så och jag hade dessutom kommit in fel med vagnen så jag inte knyta den med handtaget, iofs har jag broms men nä fan heller. Hade det kommit på en som kollade mig hade sannolikheten varit väldigt stor att jag skällt ut den personen. Likadant nästa gång jag skulle åka buss, då hade jag enkelvagn och ståplatta. Då kör han iväg fort och ropar på mig att komma fram för att stämpelapparaten är trasig. Usch jag blir irriterad, gör dom så med gamlingar som har rullator med?
 
Det har varit en lugn vecka förövrigt. Jag har ringt vc pga att jag har hjärtklappning. Jag har hela tiden slagit bort det där och tänkt att det har med lågt blodsocker att göra och att jag dricker dåligt. Det började i slutet av graviditen med Nellie att jag fick ett anfall och låg på badrumsgolvet. Efter det har det kommit lite oftare hela tiden tills nu har jag det dagligen. När jag sätter mig, står i kassan, sitter på bussen osv. Pupillerna försvinner och jag blir så yr att det känns som jag svimmer, hjärtat slår så jävla fort och allt jag koncentrerar mig på är att ta det lugnt så det går över. Läskigt när jag har med barnen. Det är min syster som manade mig att ringa så nu har jag fått en tid nästa fredag. Det är läskigt för nu har det börjat komma även när jag är helt avkoppkad i soffan, att hjärtat bultar oregelbundet och små rusar. Säkert ingen allvarligt men ändå skönt att jag tagit tag i att ringa. Ska vara lite med Elina. Hon är där jag är hela tiden och säger: jag vill va med dig. Gullunge, hon är jättenöjd förövrigt över köket hon fått av oss. 125 kr på bloppis och det var ett bra köp. Tingiling.
 
Köket som hon fått.
 
Hon fick dessa för 20 kr också, tyckte jag det var värt.
 
Nellie övar sig på att få in hela handen i munnen.
 
och vi tränar henne på att stå varje dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela