smakensombaken.blogg.se

Hej och hå!

Publicerad 2016-04-26 18:52:01 i Allmänt,

Det var längesen jag skrev så tänkte jag ska väl skriva ner lite allmänt runt omkring. Vi mår bra i familjen. Världens kontrast nu för oss att det är jag som går till arbetet i stället för Andreas. Känns som om jag aldrig har tid över fast jag har gått ner till 75 % och slutar halv ett om dagarna. Vi försöker få in att övningsköra 2-3 dagar i veckan. Idag hade jag tid på körskolan. Det gick så himla dåligt. Jag försökte igår dubbelkolla om det var halv tre som jag trodde men det blev fel med min inloggning och hur jag än försökte kom jag in som Tom Danielsson! Så jag trodde det var halv tre och när jag var på stan halv två för att fixa ärenden så ringde dom... åh jag cyklade dit snabbt men jättestressad och allt gick heeeeelt feeeel. Så himla tokigt men orkar inte hänga upp mig på det.
 
Arbetet har gått bra. Har jobbat flera dagar i rad och det behövs för ekonomin skull. Det blir ju knasigt med alla brytningsdagar. Andreas har sedan tidigare fått lön varann onsdag, så från det till att börja få från försäkringskassan den 25:e. Jag får en liten lön den 16:e nu från ISS på 5 dagar och en på 5 dagar från Miab. Sen får jag min första bättre lön den 16:e juni. Nånstans där får jag tillbaka från skatten plus 16 dagar semester utbeltalt så snacka om kontrast.
 
Det har varit mycket att komma in i olika scheman med men nu ska jag gå på mitt. Folk undrar om jag tycker det är jobbigt att städa på psyk. Nej det är väl ändå värre att städa offentliga ställen så som Ikea, där det kan finnas psykisk sjuka som inte fått hjälp. Inne på en klinik får dom ju faktiskt hjälp och jag kan verkligen inte påstå att jag ser dom som mindre värda eller mindre människor än vad vi är. Fick däremot en hel del tankar om livet när jag städade på cancer avdelningarna. Svårt att förstå att en sån grym sak som cancer ens ska existera. Fick iaf beröm och det berörde mig. Det kanske för många bara är ett skitjobb jag har men för mig är detta arbete lika viktigt att det finns folk som orkar med att göra så som det finns i andra yrken och ja jag trivs fortfarande bra och nästa onsdag bjuder företaget på mat. Vi ska alltså gå ut och äta i det teamet jag är i, supertrevligt.
 
Nellie min lilla tjej är på gång att bli en stor. Känns som om kommer säga poff så är hon ett vilt dagisbarn. Vi har sökt plats åt henne i fredags och hoppas så klart att hon ska  gå där Elina går. Hoppas också att dom ska kunna leka mer och mer med varandra. Elina är inte så snäll mot Nellie fast man märker nånstans att hon ändå vill vara med henne, ibland går det och idag fick Nellie vara med i badet. Jag har börjat kunna sätta mig brevid, då Nellie blivit så stadig vilket känns kul. Nä nu ska jag göra annat. Tingiling.
 
Nellie har börjat klättra lite smått.
 
En nyffiken tjej.
 
och efter detta sänkte vi sängen...
 
Elina min vackra törnrosa.
 
Nellie min söta lilla skitunge.

Här har jag fastnat.

Publicerad 2016-04-14 15:28:10 i Allmänt,

Jag ska egentligen plugga men har fastnat här lite grann . Så jag har faktsikt bara suttit och surfat en stund nu och slöat. Det har varit ganska mycket sista två veckorna. Hela förra veckan gick jag upp mellan fyra och halv fem varje morgon och kom hem halv fem. En dag var jag barnvakt och en dag övningskörde vi, så jag var helt slut.
 
Den här veckan har jag gått ner på 75 procent och börjat på ISS. Jag ska städa på psyk från och med nästa vecka. Denna vecka är jag på akuten och städar med en tjej som heter Anna. Hon är supertrevlig och det har gått ganska bra. Idag var första dagen som jag kände att jag kom in i nya rutiner.
 
Den här veckan har vi övningskört två dagar och så var det i föreläsning i tisdag. Snart kommer syrran hit och vi kanske ska övningsköra. Jag har inte bestämt om jag orkar än riktigt men samtidigt vore det bra om vi körde så mycket som möjligt. Svårt att köra när man är trött samtidigt så är det något jag måste fixa sen iaf när jag väl har körkortet ändå. Det går ganska bra. Jag har lite svårt för vissa saker fortfarande men vissa saker blir lättare.
 
Jag ser fram emot helgen. I morgon ska jag luncha med Mikaela. Jag och Nina pratar om att simma på eftermiddagen och hinner jag ska jag gå på möte. Matilda ska kika på våra kids i helgen med vi kan övningsköra mera. Jag och bästaste Sara ska ut och ta en öl på lördag. Skulle vilja dra till busfabriken med Elina och Nellie med men får se om det blir av. Ja så mycket intressant hade jag och skriva om haha nevars. Men livet rullar ju på snabbt nu och jag tycker om att vara tillbaka på arbetet.
 
Ska ta tag i lite måsten nu. Tänker göra lasange och det tar ju en stund med. Ha det gott folk så hörs vi. Tingiling.
 
 
Nellie busunge.
 
Jag och Elina.
 
Älskar Nellies vårjacka som jag köpte för 40 kr på bloppis.
 
Hängde med tjejerna häromdan med, världens myyys

Bajskorv typ..

Publicerad 2016-04-03 12:00:09 i Allmänt,

Usch vad jag känner mig ynklig. Är förkyld och har småfeber. Så himla typiskt med tanken på att jag ska börja jobba i morgon plus att jag ska min mens närsom helst. Verkligen sämsta kombinationen då mitt jobb är fysikt krävande och nu jag ju sagt upp mig med. Känns ju som om jag inte går dit så ser det ut som jag bluffar med tanken på att jag dessutom är missnöjd med schemat. Jag har iaf bestämt att jag ska till jobbet i morgon oavsett och blir det sämre är det bättre att jag kommit dit och visat mig sjuk liksom. Hoppas det ska bli bättre. Helst hade jag velat cykla dit med, det är ju 1,5 mil och jag har tänkt att jag ska cykla en gång om dan och ta bussen en gång om dan fram till att jag slutar.
 
Kände redan i torsdag att jag blev fysisk trött så orkade inte övnigsköra, tanken är att vi ska övningsköra idag med men känner mig inte det minsta fokuserad. Vi får se, sitter och dricker kaffe nu, kanske piggnar till. Alla i familjen är trötta. Andreas med, han sover middag nu för han gick upp sex och vi gick och la oss tolv igår då Matilda och Coffe var här.
 
Gud vad det går undan med Nellies utveckling. Jag upplever att hon försöker prata ibland, mamma, pappa och hon tycker om att titta på lampor, blommor och tavlor. Hon far runt nu i sin gåstol och hörde att hon lyckats rivna ner papper för en stund sen i köket, från kylskåpet. Mitt schema stod hon och tuggade på lilla busefia och hon är jätteintresserad av allting nu. Hasar sig fram och så har hon satt sig upp från kryppostion. Trots det är vårt andra barn är det minst lika intressant och kul som förälder att få följa utvecklingen och jag upplever nu med att hon är gång att växa om Elinas kruva som hon var i, i samma ålder. Ska lägga upp lite bilder och sen vilaaaa.... Tingingling.
 
Nellie påkommen i bus.
 
Elina snyggaste tjejen i stan.
 
Kom in och såg ut såhär häromdan med och sa: Jag är sååå himla fin.
 
Var barnvakt åt den här lilla prinsen häromdan med.
 
Ingen av dom ville sova men jag lyckades till slut.
 
och ja vi har börjat äta mat här hemma med. Med hela ansiktet...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela