smakensombaken.blogg.se

Bajskorv typ..

Publicerad 2016-04-03 12:00:09 i Allmänt,

Usch vad jag känner mig ynklig. Är förkyld och har småfeber. Så himla typiskt med tanken på att jag ska börja jobba i morgon plus att jag ska min mens närsom helst. Verkligen sämsta kombinationen då mitt jobb är fysikt krävande och nu jag ju sagt upp mig med. Känns ju som om jag inte går dit så ser det ut som jag bluffar med tanken på att jag dessutom är missnöjd med schemat. Jag har iaf bestämt att jag ska till jobbet i morgon oavsett och blir det sämre är det bättre att jag kommit dit och visat mig sjuk liksom. Hoppas det ska bli bättre. Helst hade jag velat cykla dit med, det är ju 1,5 mil och jag har tänkt att jag ska cykla en gång om dan och ta bussen en gång om dan fram till att jag slutar.
 
Kände redan i torsdag att jag blev fysisk trött så orkade inte övnigsköra, tanken är att vi ska övningsköra idag med men känner mig inte det minsta fokuserad. Vi får se, sitter och dricker kaffe nu, kanske piggnar till. Alla i familjen är trötta. Andreas med, han sover middag nu för han gick upp sex och vi gick och la oss tolv igår då Matilda och Coffe var här.
 
Gud vad det går undan med Nellies utveckling. Jag upplever att hon försöker prata ibland, mamma, pappa och hon tycker om att titta på lampor, blommor och tavlor. Hon far runt nu i sin gåstol och hörde att hon lyckats rivna ner papper för en stund sen i köket, från kylskåpet. Mitt schema stod hon och tuggade på lilla busefia och hon är jätteintresserad av allting nu. Hasar sig fram och så har hon satt sig upp från kryppostion. Trots det är vårt andra barn är det minst lika intressant och kul som förälder att få följa utvecklingen och jag upplever nu med att hon är gång att växa om Elinas kruva som hon var i, i samma ålder. Ska lägga upp lite bilder och sen vilaaaa.... Tingingling.
 
Nellie påkommen i bus.
 
Elina snyggaste tjejen i stan.
 
Kom in och såg ut såhär häromdan med och sa: Jag är sååå himla fin.
 
Var barnvakt åt den här lilla prinsen häromdan med.
 
Ingen av dom ville sova men jag lyckades till slut.
 
och ja vi har börjat äta mat här hemma med. Med hela ansiktet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela