smakensombaken.blogg.se

Här har jag fastnat.

Publicerad 2016-04-14 15:28:10 i Allmänt,

Jag ska egentligen plugga men har fastnat här lite grann . Så jag har faktsikt bara suttit och surfat en stund nu och slöat. Det har varit ganska mycket sista två veckorna. Hela förra veckan gick jag upp mellan fyra och halv fem varje morgon och kom hem halv fem. En dag var jag barnvakt och en dag övningskörde vi, så jag var helt slut.
 
Den här veckan har jag gått ner på 75 procent och börjat på ISS. Jag ska städa på psyk från och med nästa vecka. Denna vecka är jag på akuten och städar med en tjej som heter Anna. Hon är supertrevlig och det har gått ganska bra. Idag var första dagen som jag kände att jag kom in i nya rutiner.
 
Den här veckan har vi övningskört två dagar och så var det i föreläsning i tisdag. Snart kommer syrran hit och vi kanske ska övningsköra. Jag har inte bestämt om jag orkar än riktigt men samtidigt vore det bra om vi körde så mycket som möjligt. Svårt att köra när man är trött samtidigt så är det något jag måste fixa sen iaf när jag väl har körkortet ändå. Det går ganska bra. Jag har lite svårt för vissa saker fortfarande men vissa saker blir lättare.
 
Jag ser fram emot helgen. I morgon ska jag luncha med Mikaela. Jag och Nina pratar om att simma på eftermiddagen och hinner jag ska jag gå på möte. Matilda ska kika på våra kids i helgen med vi kan övningsköra mera. Jag och bästaste Sara ska ut och ta en öl på lördag. Skulle vilja dra till busfabriken med Elina och Nellie med men får se om det blir av. Ja så mycket intressant hade jag och skriva om haha nevars. Men livet rullar ju på snabbt nu och jag tycker om att vara tillbaka på arbetet.
 
Ska ta tag i lite måsten nu. Tänker göra lasange och det tar ju en stund med. Ha det gott folk så hörs vi. Tingiling.
 
 
Nellie busunge.
 
Jag och Elina.
 
Älskar Nellies vårjacka som jag köpte för 40 kr på bloppis.
 
Hängde med tjejerna häromdan med, världens myyys

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela