smakensombaken.blogg.se

Hej och hå!

Publicerad 2016-04-26 18:52:01 i Allmänt,

Det var längesen jag skrev så tänkte jag ska väl skriva ner lite allmänt runt omkring. Vi mår bra i familjen. Världens kontrast nu för oss att det är jag som går till arbetet i stället för Andreas. Känns som om jag aldrig har tid över fast jag har gått ner till 75 % och slutar halv ett om dagarna. Vi försöker få in att övningsköra 2-3 dagar i veckan. Idag hade jag tid på körskolan. Det gick så himla dåligt. Jag försökte igår dubbelkolla om det var halv tre som jag trodde men det blev fel med min inloggning och hur jag än försökte kom jag in som Tom Danielsson! Så jag trodde det var halv tre och när jag var på stan halv två för att fixa ärenden så ringde dom... åh jag cyklade dit snabbt men jättestressad och allt gick heeeeelt feeeel. Så himla tokigt men orkar inte hänga upp mig på det.
 
Arbetet har gått bra. Har jobbat flera dagar i rad och det behövs för ekonomin skull. Det blir ju knasigt med alla brytningsdagar. Andreas har sedan tidigare fått lön varann onsdag, så från det till att börja få från försäkringskassan den 25:e. Jag får en liten lön den 16:e nu från ISS på 5 dagar och en på 5 dagar från Miab. Sen får jag min första bättre lön den 16:e juni. Nånstans där får jag tillbaka från skatten plus 16 dagar semester utbeltalt så snacka om kontrast.
 
Det har varit mycket att komma in i olika scheman med men nu ska jag gå på mitt. Folk undrar om jag tycker det är jobbigt att städa på psyk. Nej det är väl ändå värre att städa offentliga ställen så som Ikea, där det kan finnas psykisk sjuka som inte fått hjälp. Inne på en klinik får dom ju faktiskt hjälp och jag kan verkligen inte påstå att jag ser dom som mindre värda eller mindre människor än vad vi är. Fick däremot en hel del tankar om livet när jag städade på cancer avdelningarna. Svårt att förstå att en sån grym sak som cancer ens ska existera. Fick iaf beröm och det berörde mig. Det kanske för många bara är ett skitjobb jag har men för mig är detta arbete lika viktigt att det finns folk som orkar med att göra så som det finns i andra yrken och ja jag trivs fortfarande bra och nästa onsdag bjuder företaget på mat. Vi ska alltså gå ut och äta i det teamet jag är i, supertrevligt.
 
Nellie min lilla tjej är på gång att bli en stor. Känns som om kommer säga poff så är hon ett vilt dagisbarn. Vi har sökt plats åt henne i fredags och hoppas så klart att hon ska  gå där Elina går. Hoppas också att dom ska kunna leka mer och mer med varandra. Elina är inte så snäll mot Nellie fast man märker nånstans att hon ändå vill vara med henne, ibland går det och idag fick Nellie vara med i badet. Jag har börjat kunna sätta mig brevid, då Nellie blivit så stadig vilket känns kul. Nä nu ska jag göra annat. Tingiling.
 
Nellie har börjat klättra lite smått.
 
En nyffiken tjej.
 
och efter detta sänkte vi sängen...
 
Elina min vackra törnrosa.
 
Nellie min söta lilla skitunge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela