smakensombaken.blogg.se

28 månader av 54.

Publicerad 2016-12-30 17:53:00 i Allmänt,

Härom dan räknade jag ut att jag kommer ha varit gravid i mellan 28-29 månader av 54. Är det inte helt otroligt egentligen att kroppen orkar? Egentligen ville vi ha Nellie några månader tätare intill Elina i åldern men Nellie tog 9 försök innan hon blev till. Och tänk att miljoner spermier tävlar till ett unikt ägg som existerar bara några dagar och just den kombon av det specifika ägget och det spermie som vinner blir det barnet vi får och det är oss själva. Det är otroligt häftigt att tänka på livet och hur naturen har sin gång ,så självklart naturligt men ändå så starkt och stort.
 
Jag är såklart enormt tacksam mot livet och känner mig lycklig lottad att få ha skaffat tre barn med Andreas. Samtidigt så har det varit enormt tufft sista tiden. Jag har märkt att vissa saker redan blivit bättre sen jag blev sjukskriven, t.ex åderbrocken, värken i axlar, nacke, rygg ,sömnen, livslusten och mitt tålamod till barnen. Först kunde jag inte känna att jag var värd en sjukskrivning men nu när jag fått problem med halsbränna och ont i revbenen varje dag så känner jag att sjukskrivningen kom i rättans tid.
 
Jomen den här gången är tuff, hela tiden fysiska problem och jag kan inte förstå hur kvinnorna i familjen annorlunda har orkat bära så många barn. Det ska bli skönt att bli färdig nu och jag har satt upp andra mål under 2017 förutom att Alice ska komma. Körkortet först, ska göra vad jag kan för att bli färdig innan hon kommer. Sen har jag tänkt att ge mig själv i 30 års present nån som form av träningschema med kost som en känd kille på facebook lägger upp induvellt. Jag och Andreas har börjat prata hus, vet inte var. Jag har varit inne på Ljungsbro och Andreas mer för Sturefors, nu känner jag det kvittar så länge vi är tillsammans och det är ett hus vi verkligen vill ha.
 
Vi är så himla nyffikna på våran lilla tjej i magen. Det är så häftigt att tänka på att hon som är så okänd för oss nu kommer så snabbt bli en självklar person i våra liv. Vi har ingen aning om vem hon är, det är lite som kinder överaskning fast så mycket mer förstås. Alice känns just nu som det rätta namnet men hon kan ju lika gärna se ut att passa i något helt annat namn. I morgon är det 3 månader kvar, dvs 90 dagar. För oss är det en oändlighet fast tiden har en tedens att ticka iväg så fort i allt annat. Nu ska jag gå och se bamse och tjuvstaden. Tingiling.
 
Julafton
 
Elina öppnar packet.
 
och Nellie med.
 
Theos julklapp till Simone.
 
Så här såg det ut hos oss när alla umgicks.
 
och så här gick det när vi skulle försöka få till en familjebild.
 
eller att försöka ta den "perfekta" syskonbilden.
 
och såhär blev våran julgrann i år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela