smakensombaken.blogg.se

Det är hit och dit.

Publicerad 2016-02-22 11:13:00 i Allmänt,

Det är hit och dit med dessan sjukdomar. Elina är friskas och jag hoppas verkligen Nellie får vara frisk efter detta. Själv har jag världens rethosta men börjar må bättre i själva förkylningen. Igår hade jag ont i hela kroppen när jag vaknade men ändå ville jag ut och gå. Likadant i lördag åkte vi till busfabriken fast jag var rätt hängig. Men jag tycker lite att man får bita ihop när man skaffar barn, jag ville ju åka dit för Elinas skull och ha kul och det hade vi.
 
I och med att Nellie har ögoninflammation så blir det ingen öppen förskola som jag hade tänkt. Vi ska gå ner till trädgårdföreningen efter lunch och så tänkte jag vi tar biblioteket med. Ibland känner jag det inte gör något att vara inne en dag men Elina hade en innedag igår då hon bakade bullar med Andreas så känner att vi behöver komma ut idag.
 
Nellie blir 6 månader idag och det känns häftigt att tänka hur liten hon var när hon kom ut och hur stor hon kommer att vara om 6 månader. Det första året är ju det år man lever i med mest utveckling. Visst märks det tydligt redan nu att hon är ett litet barn som vill leka, utforska, testa och hänga med andra ungar. Jag tror Andreas kommer älska att vars hemma om 6 veckor då jag ska börja jobba.
 
Det känns som om det kommer vara mycket förändring nu. Jag och Andreas ska börja övningsköra på fredag. I morgon ska jag in på möte hos chefen, då kommer jag få veta var jag ska börja jobba. Jag vet ju att det blir skola och av den anledningen söker jag andra jobb. Det har jag sagt också till mitt jobb att jag gör. Det är ju egentligen inte städningen som gör att jag söker utan "tidsmåttet". Vilket innebär att jag får lägre lön varje månad för att vara ledig på loven. Nä det är verkligen inget jag vill faktiskt, annars hade det inte stört mig var jag en städar. Nu ska jag fixa med mat så vi kommer utanför dörren nångång. Tingiling.
 
 
Nyfödd.
 
En månad.
 
2 månader.
 
 
3 månader.
 
4 månader.
 
5 månader.
 
Glad trots ögoninflammationen, 6 månader.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela